Red Shoes Cafe Beograd

Info i besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Red-Shoes-Cafe-Reserve-Logo

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300

Red Shoes Cafe program

Pozovite nas za aktuelni program

Red Shoes Cafe opis

Na svega 4,5 km od Mostarske petlje, na desnoj obali Savskog Jezera, nalazi se Red Shoes Cafe. Napravljen na samom jezeru, gotovo u potpunosti od drveta, Red Shoes je jedan od najtoplijih klubova u Beogradu. Posebna atrakcija za naše goste je veliki kamin sa stalno upaljenom vatrom.
Dobra usluga i ljubazno osoblje učiniće da se kod nas osećate kao kod kuće. Možete doći u svako vreme, obzirom da radimo, non stop, 24 sata dnevno, svih 7 dana u nedelji, 365 dana u godini.
Vrlo je bitno za naše goste da je i parking obezbeđen. Od ove sezone u situaciji smo da Vam ponudimo specijalitete domaće i italijanske kuhinje, a iz ponude bi smo za Vas izdvojili čorbu Red Shoes, pasulj i špagete bolonjeze.

Kafe Crvenih Cipela je poznat po dobrim svirkama i to četvrtkom, petkom i subotom sa bendovima Old Hat Band, Broadway, Euroekspress, Eklipse, Žaoka, Patos, Blah Blah i drugi.
I za kraj nadamo se da cemo u potpunosti ispuniti Vaša očekivanja, kad god nam dođete, u centar dobre zabave, naš i Vaš Red Shoes Caffe.
Dobrodošli


Red Shoes Cafe galerija

Podeli sa prijateljima

 
Prikaži
Sakrij