Restoran Casa Bianca Deluxe

Info i besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

restoran casa bianca deluxe

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Adresa: Zemunski Kej

O restoranu Casa Bianca Deluxe

Restoran Casa Bianca Deluxe , poznat je po tome što su se mnogi odlučili da baš ovde kažu svoje sudbonosno DA. Nalazi se na prelepoj lokaciji, odmah pored Dunava i izuzetnog je šarma ali i veoma prijatnog ambijenta. Adresa ovog restorana je Zemunski Kej, kod hotela Jugoslavija . Ono što ga izdvaja od mnogih je i vrhunska usluga, odlična hrana, besprekorna usluga i prelep pogled na Kalemegdan, Hram Svetog Save i ušće Save i Dunava.

Restoran Casa Bianca Deluxe vodi računa o svakom detalju i pruža kompletnu uslugu, zbog koje vam ne treba agencija za organizovanje venčanja. Neke od tih usluga su: vatromet, limuzina, veliki izbor pozivnica, helikopter, apartman, muzika, crkve odnosno matičari, čitavo planiranje svadbenog protokola, prelep izbor dekoracije i mogućnost biranja spostvenog menija.

Restoran Casa Bianca Deluxe ima kapcitet od 300 sedećih mesta i 450 mesta za koktel dešavanja. Pored svega nabrojanog, još bi izdvojili i besplatan parking, besplatan wi-fi, prelepu rasvetu i vrhunsko ozvučenje. Raspolaže okruglim stolovima za do 10 ljudi i izdvaja se što je bez vremenskog ograničenja, tako da vaši gosti mogu da uživaju bez, baš tog, vremenskog pritiska. Ima nekoliko paketa u ponudi a to su : Classic Wedding, Exclusive Wedding, Deluxe Wedding i Royal Wedding paket . Kako kažu iz restorana, svi paketi su traženi i odlično sklopljeni da ispunjavaju sve zahteve mladenaca.

Zakažite razgledanje ili vaš termin na 062/780-100.


Galerija restorana Casa Bianca Deluxe

Podeli sa prijateljima

Kako do restorana Casa Bianca Deluxe?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Zemunski Kej, Beograd, restoran Casa Bianca Deluxe
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij