Restoran El Hispano Beograd

Besplatne rezervacije na 062 780 100 ili putem

Online rezervacije

restoran-el-hispano-reserve-logo

Kontakt: 062 780 100

Restorana El Hispano program

Pozovite nas za aktuelni program

Restoran El Hispano opis

Beograd je dobio konačno pravi španski restoran kakav zaslužuje! Otvoren je restoran EL HISPANO koji nudi specijalitete tradicinalne španske kuhinje u samom centru prestonice.
Restoran EL HISPANO predstavlja spoj tradicionalnog i modernog dizajna. Sastoji se od nekoliko celina: u prizemlju je gostima na raspolaganju « wine&jamon» bar iz kog se liftom dolazi na drugu nivo na kome se nalazi tapas bar, modernih linija i sam restoran, elegantnog izgleda sa visokim plafonima i stilskim lusterima, kao i modernim nameštajem, u belim, braon i bež tonovima.
Restoran je jedinstven po staklenom zidu sa pogledom na „otvorenu kuhinju”, savremeno opremljenu i sa vrhunskim umećem kuvara .Uživanje u specijalitetima španskog podneblja u izuzetnom abijentu, pružiće vam stručno osoblje na čelu sa šefom kuhinje Vidojem Stančićem , koji je znanje i iskusvo sticao u najboljim restoranima kako u Beogradu tako i u Španiji. Sticanjem veštine u prestižnim restoranima Španije sa Michelinovim zvezdicama demonstriraće vam kulinarsko umeće pripremom jela zavodljive kuhinje nastale sudarom španskog mediterana i starog kontinenta .
Na meniju se nalaze jela spremana po recepturi španskih kuvara iz 19 veka , čija je autentničnost očuvana do danas zahvaljujući upotrebi originalnih španskih začina i sirovina za pripremu jela.
U ovoj prijatnoj atmosferi imaćete priliku da probate originalne „Tapase”, popularne i tradicionalne male zalogaje u skladu sa španskom neposrednošću, temperamentom i dinamikom života, gde je izgrađen poseban odnos prema hrani gde su tapasi samo uvertira u druženju uz hranu, vino sa porodicom i prijateljima. Nezaobilazna je iberijska pršuta „Joselito”, spravljena od iberiske svinje koja je slobodno uzgajana u španskim hrastovim šumama, pri čemu u njihovoj ishrani koristi se isključivo žir, te ovakva pršuta visokog kvaliteta je ekskluzivitet restorana.
U ponudi je sjajna selekcija španskih sireva, široka ponuda španskih „paelja”, „gaspaća”, specijaliteti od morske ribe i plodova mora. Specijaliteti kuće su „Rabo de Toro”, odnosno goveđi repovi u sosu od crvenog vina i povrća, juneći obrazi u sosu od belog vina, grilovani biftek sa guščjom džigericom u prelivu od crvenog vina i smokava… Pažljivo odabrana španska vina sačinjavaju vinsku kartu sa zastupljenošću najpoznatijih španskih vinarija iz čuvenih vinskih regija Španije : Rioja , Ribera del Duero , Albacete , Rias Baixas , Catalunya , Rueda .. .
Dobro ste došli da vas upoznamo i ugostimo


Restoran El Hispano galerija

Podeli sa prijateljima

 
Prikaži
Sakrij