Familija Drvce – Lounge bar

Info i besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Restoran-Temperamet-Logo

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Adresa: Patrijarha Dimitrija 57b, Rakovica, Beograd

Program restorana Familija Drvence

Pozovite nas za aktuelni program

O restoranu Familija Drvence

Familija Drvce – Lounge bar u novom ambijentu, počinje sa radom !!! Zbog kvalitetnog provoda postalo je jedno od omiljenih mesta za izlazak u celom gradu. Predstavlja lokalno okupljalište ljubitelja dobre kvalitetne pesme, kao i izvanrednog boemskog provoda, i izvrsne kuhinje.
 
Za sve one koji žele da uživaju u vrhunskim specijalitetima domaće i internacionalne kuhinje, kvalitetnim vinima, kao i u fantastičnom provodu u Familiji Drvce, od srede do subote od 20h do 02:30h zabavljace Vas poznati bendovi, uz najbolju živu muziku u gradu, gde ce te moci da se opustite i provedete kvalitetno i nezaboravno!
 
Familija Drvce nudi mogućnost organizacije različitih vrsta proslava kapaciteta do 60 ljudi. U nesvakidašnjem ambijentu možete proslaviti Vaše venčanje, rođendan, godišnjicu firme, organizovati prezentaciju, promociju ili neki drugi korporativni događaj.Na raspolaganju vam stoji ljubazno i nasmejano osoblje, koje čini da se osećate kao u svojoj kući. Uz omiljeno piće, odličnu muziku, svi su raspoloženi i provode se ludo i nezaboravno.

 


Galerija restorana Familija Drvce

Podeli sa prijateljima

Kako do restorana Familija Drvence?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Patrijarha Dimitrija 57b, Beograd, restoran Familija Drvence
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij