Restoran Mala Kolubara

Info i besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

restoran mala kolubara

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Adresa: Ivanovačka 2 Beograd

Program restorana Mala Kolubara

SREDA
Tamburaši
ČETVRTAK
Tamburaši
PETAK
Tamburaši
SUBOTA
Tamburaši

O restoranu Mala Kolubara

Restoran Mala Kolubara nalazi se na dve atraktivne lokacije u gradu: prva je kod Vukovog spomenika na adresi Ivanovačka 2 a druga kao, Mala kolubara na reci, je na reci Savi, odmah pored splava Sindikat, na adresi Brodarska BB.

Restoran Mala Kolubara neguje tradicionalnu srpsku kuhinju I zato se baš u tom restoranu mogu naći jela isključivo tradicionalna srpska jela ali I prava domaća rakija kao I domaće vino.

Restoran Mala Kolubara takođe neguje stari duh beogradskih kafana I pravo je mesto za sve one koji žele da uživaju na stari dobri način ali I da dovedu svoje prijatelje iz inostranstva I pokažu im pravo srpsko gastronosmko iskustvo.

Kako se I očekuje od ovakvih restorana, glavni specijaliteti su praseće pečenje, teletina I jagnjetina ispod sača uz veoma pristupačne cene. Svi koji su posetili restoran Mala Kolubara, znaju da je usluga ali I atmosfera vrlo domaćinska I da je to jedan od zaštitnih znakova ovog restorana.

Restoran Mala Kolubara stoji vam na raspolaganju za sve vaše povode, kako intimne ali I grupne. Od srede pa do subote, možete uživati uz muziku uživo, akustičnu verziju nezaobilaznih tamburaša.

Rezervišite vaše mesto ili proslavu na 062/780-100


Galerija restorana Mala Kolubara

Podeli sa prijateljima

Kako do restorana Mala Kolubara?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Ivanovačka 2, Beograd, restoran Mala Kolubara
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij