Restoran Mali Vrabac – Venčanja

Info i besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Restoran-Mali-Vrabac-Logo

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Radno vreme: Ponedeljak-Nedelja 10h-01h
Adresa: Skadarska 34, Beograd

Program restorana Mali Vrabac

Pozovite nas za aktuelni program

O restoranu Mali Vrabac

Ukoliko Vam je potreban prostor za manje svadbe u centru Beograda, restoran Mali Vrabac koji se nalazi u srcu Skadarlije je idelano mesto za Vas!

U ponudi našeg restorana su različiti meniji, švedski sto, muzika, parking. Ukoliko se odlučite za naš restoran mi Vam obezbeđujemo dekoraciju sale (bez torte i cveća) i mladencima poklanjamo gratis noćenje sa doručkom u hotelu Le Petit Piaf koji je u sklopu restorana, gde takodje možete obezbediti smeštaj i za vaše ostale goste na venčanju.

Našim gostima hranu sprema međunarodno nagrađivani kuvar Miloš Jovanović koji je nosilac velikog broja nacionalnih i internacionalnih medalja. Restoran Mali Vrabac je poznat po vrhunskoj kuhinji i besprekornoj usluzi, sto svedoči veliki broj stalnih i zadovoljnih gostiju.

Naš restoran raspolaže sa dve sale, donje koja moze da smesti 90 gostiju i gornje sale koja raspolaže sa 120 mesta i idealna je za sve vrste privatnih proslava.

Na malo drugačiji način,vaša proslava biće zapamćena po toploj atmosferi i neverovatno dobroj emociji. Uz zvuke tamburaša, praćena vrhunskom hranom i pićem vaša svečanost garantuje dobar i nezaboravan provod.

Dođite i uverite se o čemu pričamo!


Galerija restorana Mali Vrabac

Podeli sa prijateljima

Kako do restorana Mali Vrabac?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Skadarska 34, Beograd, restoran Mali Vrabac
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):