Restoran Mali Vrabac

Info i besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Restoran-Mali-Vrabac-Logo

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Radno vreme: Ponedeljak-Nedelja 10h-01h
Adresa: Skadarska 34, Beograd

Program restorana Mali Vrabac

Pozovite nas za aktuelni program

O restoranu Mali Vrabac

Zamislite mesto gde idete kada ste željni da pojedete nešto vrhunskog ukusa pripremljeno od globalno-nagrađivanog kuvara, doživite uslugu kao iz najboljih svetskih resorana, gde možete da uživate u najboljim tamburašima i degustirate najbolja domaća i strana vina sa geografskim poreklom. Takvo mesto je idealno kako za boeme, tako i za porodične, ali i poslovne ljude.

Restoran Mali Vrabac nudi sve to u jednom!

Mali Vrabac je restoran koji se nalazi u samom centru grada, u čuvenom boemskom delu Skadarlija. Restoran poseduje dve sale od po 95 i 120 mesta, kao i dve bašte sa 60, odnosno 160 stolica. Ono što Mali Vrabac čini posebnim je izuzetna pažnja na kvalitetu usluge i hrane. Takav kvalitet je postignut kroz odabir osoblja koji pre svega voli svoj posao, a hrana koja izlazi iz kuhinje Malog Vrapca je delo našeg čuvenog i svetski nagrađivanog kuvara Miloša Jovanovića. Za Vas je spremio pregršt domaćih i internacionalnih specijaliteta, s posebnim akcentom koji je jedinstven samo za naš restoran. Za dobar štimung i atmosferu zaduženi su najkvalitetniji tamburaši koje možete čuti svake večeri u Malom Vrapcu. Svi muzičari su nadaleko poznati, a neki od njih su čak i profesori u muzičkim školama.

Ono što, takodje, čini Mali Vrabac jedinstvenim u Beogradu su i folklorne večeri koje se održavaju svake srede od 20 časova. Samim tim, Mali Vrabac je idealno mesto ako želite da se pohvalite ili da doživite srpsku kulturu kroz njene običaje, nošnju, i naravno igru. Za one koje žele izaberu Mali Vrabac za svoju poslovnu proslavu, rođendan, krštenje, venčanje, i slično, spremili smo posebne uslove i pogodnosti. Spremni smo da Vam izađemo u susret i odgovorimo svim Vašim željama, kako bi Vaša proslava protekla baš onako kako ste Vi zamišljali. Zvuči kao kliše, ali mi zaista verujemo da nema veće sreće od zadovoljnog gosta.

Dođite i uverite se o čemu pričamo!


Galerija restorana Mali Vrabac

Podeli sa prijateljima

Kako do restorana Mali Vrabac?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Skadarska 34, Beograd, restoran Mali Vrabac
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij