Restoran Paprika Novi Sad

Info i besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Restoran-Paprika-Novi-Sad-Reserve-Logo

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Adresa: Bulevar Oslobođenja 88, Novi Sad

Program restorana Paprika

Pozovite nas za aktuelni program

O restoranu Paprika

RESTORAN PAPRIKA je moderno uredjen restoran kapaciteta 100 mesta u zatvorenom i 50 mesta na otvorenom u prelepoj bašti na veoma atraktivnoj lokaciji.Svojim gostima nudi i izdvojenu (VIP) salu do 18 mesta za poslovne sastanke, porodična okupljanja i proslave, kojima posebnu čar daju specijaliteti mediteransko egzotične kuhinje satkani od raznih vrsta mesa, ribe, riža,pasti,nudla,pizza.

Restoran Paprika postavlja standarde i pomera granice prateci moderne trendove , tako da je odnedavno u svoju bogatu gastro ponudu uvrstio RACLETTE I FONDUE, novi način pripreme hrane. Oprobajte se sa društvom u kulinarstvu i uz malu pomoć ljubaznog osoblja pripremićete sami specijalitete na koje ćete biti veoma ponosni.

Prepustite čaroliji ukusa da Vas povede u nesvakidašnju avanturu prevazilaženja gastronomskih granica, povezujući neraskidivi sklad hrane i vina kroz degustacioni meni restorana Paprika,koji spaja specijalitete sa vrhunskim vinima različitih podneblja.

Svakog četvrtka,petka i subote sa početkom u 21 čas možete uživati u bogatom muzičkom programu ukrašenim sadržajem za svačiji ukus jazz,latino,…


Galerija restorana Paprika

Podeli sa prijateljima

Kako do restorana Paprika?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Bulevar Oslobođenja 88, Novi Sad, restoran Paprika
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):