Restoran Paprika Novi Sad

Info i besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Restoran-Paprika-Novi-Sad-Reserve-Logo

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Adresa: Bulevar Oslobođenja 88, Novi Sad

Program restorana Paprika

Pozovite nas za aktuelni program

O restoranu Paprika

RESTORAN PAPRIKA je moderno uredjen restoran kapaciteta 100 mesta u zatvorenom i 50 mesta na otvorenom u prelepoj bašti na veoma atraktivnoj lokaciji.Svojim gostima nudi i izdvojenu (VIP) salu do 18 mesta za poslovne sastanke, porodična okupljanja i proslave, kojima posebnu čar daju specijaliteti mediteransko egzotične kuhinje satkani od raznih vrsta mesa, ribe, riža,pasti,nudla,pizza.

Restoran Paprika postavlja standarde i pomera granice prateci moderne trendove , tako da je odnedavno u svoju bogatu gastro ponudu uvrstio RACLETTE I FONDUE, novi način pripreme hrane. Oprobajte se sa društvom u kulinarstvu i uz malu pomoć ljubaznog osoblja pripremićete sami specijalitete na koje ćete biti veoma ponosni.

Prepustite čaroliji ukusa da Vas povede u nesvakidašnju avanturu prevazilaženja gastronomskih granica, povezujući neraskidivi sklad hrane i vina kroz degustacioni meni restorana Paprika,koji spaja specijalitete sa vrhunskim vinima različitih podneblja.

Svakog četvrtka,petka i subote sa početkom u 21 čas možete uživati u bogatom muzičkom programu ukrašenim sadržajem za svačiji ukus jazz,latino,…


Galerija restorana Paprika

Podeli sa prijateljima
Podeli na Twitter
Podeli na Linkdin
Podeli na Pinterest

Kako do restorana Paprika?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Bulevar Oslobođenja 88, Novi Sad, restoran Paprika
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Podeli na Facebook
Podeli na Twitter
Podeli na Goole +
Podeli na Linkdin
Podeli na Pinterest
Sakrij