Restoran Pikanterija

Info i besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Pikanterija-Logo

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Adresa: Bulevar Arsenija Čarnojevića 54, Beograd

Program restorana Pikanterija

Pozovite nas za aktuelni program

O restoranu Pikanterija

Cafe-restoran Pikanterija otvoren je 2011. godine, sa željom da svim Novobeograđanima, njihovim gostima, kao i svima koji su u prolazu, ponudi mesto za uživanje u prijatnoj atmosferi i ukusnoj hrani.

Od samog jutra, na našem jelovniku nalaze se raznovrsne pikanterije, kako i samo ime restorana nalaže, koje će oduševiti sve hedoniste i ljubitelje dobrog zalogaja. Pored vrhunskih specijaliteta internacionalne kuhinje, koje za vas spremaju najbolji majstori kulinarstva, uživaćete u modernom enterijeru restorana Pikanterija u kome dominiraju topli i opuštajući tonovi kako bi u potpunosti doprineli vašem užitku. Veliki broj interesantnih i neobičnih detalja, daju našem restoranu poseban šarm.

Tokom letnjih dana, našim gostima je na raspolaganju prostrana bašta u kojoj se možete opustiti uz omiljeno piće i naše slatke i slane pikanterije, i uživati u lepim danima. Bilo da želite samo da se opustite, ili pak napravite kratak predah od posla restoran Pikanterija vam nudi pažljivo osmišljen meni od samog jutra. Od jutarnjih specijaliteta koji će vam pružiti energiju za početak dana, pa sve do bogatog dnevnog jelovnika za vaš savršen ručak.

Naša topla i hladna predjela, supe, jela od mesa, paste, rižoto, ribe, obrok salate i mnogi drugi specijaliteti svakodnevno su na našem meniju a na vama je samo da izaberete. Veliki izbor slanih domaćih poslastica pružiće vam zadovoljstvo do onog poslednjeg ali najslađeg zalogaja. Tu je naravno i pažljivo odabrana karta vina, kao i bogata ponuda bezalkoholnih i alkoholnih pića, koji će vam upotpuniti svaki obrok.

Čekamo vas svakoga dana od 08-24h u ulici Bulevar Arsenija Čarnojevića 54, uz najlepše specijalitete svetske kuhinje! Spoj slanih i slatkih pikanterija koje će obradovati sva vaša čula, vrhunska domaća i svetska vina, prijatna atmosfera i ljubazno osoblje su sve ono što čini da postanemo nezaobilazno mesto pri vašem izboru restorana kome ćete se uvek vraćati.


Galerija restorana Pikanterija

Podeli sa prijateljima

Kako do restorana Pikanterija?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Bulevar Arsenija Čarnojevića 54, Beograd, restoran Pikanterija
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij