Restoran Stari Beograd

Info i besplatne rezervacije na 062 780 100 ili putem

Online rezervacije

Restoran-Stari-Beograd-Reserve-Logo

Kontakt: 062 780 100
Radno vreme: Ponedeljak, utorak i sreda od 09 - 23h, Četvrtak, petak i subota od 09 - 01h
Adresa: Kneza Danila 4, Beograd

Restoran Stari Beograd program

Pozovite nas za aktuelni program

Restoran Stari Beograd opis

Restoran Stari Beograd ili Stari BGD, nalazi se u ulici Kneza Danila broj 4, na teritoriji opštine Palilula, u Beogradu. Na istom mestu ovaj restoran postoji i radi već više od 40 godina, privlačeći svakodnevno veliki broj svojih sugrađana, mlađe i starije generacije, ljubitelje kvalitetne domaće kuhinje.

Nedavno renovirano zdanje restorana sa izuzetno dugom tradicijom, pružiće Vam mogućnost da uživate u prijatnom ambijentu ispunjenom pozitivnom energijom. Skrovito mesto, savršeno za porodične ručkove i prijatne trenutke u društvu Vama dragih osoba.

Enterijer restorana u rustičnom stilu, vratiće Vas sa mislima na prošla vremena i uneti dozu topline u Vašu svakodnevicu. Zidovi od bagremovog drveta daju našem restoranu dozu šarma i elegancije, a na istima ćete videti slike starog Beograda iz privatne kolekcije koju smo kao restoran dobili na poklon.

Sa mnogo ljubavi i umeća pripremamo za naše goste bogatu paletu jela domaće kuhinje, po starim proverenim recepturama. Majstori domaće kuhinje pažljivo biraju sve sastojke koji našim domaćim jelima daju prepoznatljiv i neodoljiv ukus. Savršeno aranžirana i poslužena hrana sa našeg menija zagolicaće Vašu maštu, a naše će Vam ljubazno osoblje srdačno preporučiti najbolja vina iz naše vinske karte.

Kapacitet restorana iznosi 40 mesta za sedenje, dok je terasa pod lozom predviđena za 120 osoba. Četvrtkom, petkom i subotom za Vaše dobro raspoloženje pobrinuće se izvrsni muzičari, koji će svojim umećem podići atmosferu i učiniti da zaboravite makar na kratko na svakodnevne probleme i obaveze. Starogradska muzika, najbolji orkestri u gradu i tematske večeri zaslužni su za sve veći broj gostiju koji dočekujemo svake nedelje.

U blizini našeg restorana tačnije svega 90 metara od istog nalazi se prostan parking, za Vaša vozila, sa preko 300 mesta uz neograničene vremenske zone, čime Vaš boravak u našem restoranu nije uslovljen.

Rezervišite mesto za Vas i Vama drage ljude i uživajte u prijatnom ambijentu ovog restorana.

Brojni su restorani u Beogradu koji Vas mogu privući svojim šarmom, ali je samo jedan u gradu restoran sa domaćom kuhinjom, starogradskom muzikom i tradicijom postojanja dugom 4 decenije, Restoran Stari Beograd.
Vaš savršen izbor za poslovne i porodične ručkove u prepodnevnim, podnevnim i večernjim časovima.


Restoran Stari Beograd galerija

Podeli sa prijateljima
Podeli na Twitter
Podeli na Linkdin
Podeli na Pinterest

Navigacija i mapa

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Kneza Danila 4, Beograd, Restoran Stari Beograd
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Podeli na Facebook
Podeli na Twitter
Podeli na Goole +
Podeli na Linkdin
Podeli na Pinterest
Sakrij