Restoran Take Square

Info i besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Restoran-Take-Square-Logo

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Adresa: Milutina Milankovića 9z, Beograd

Program restorana Take Square

Pozovite nas za aktuelni program

O restoranu Take Square

Take Square restoran je novi lokal u srcu poslovnog dela Novog Beograda koji donosi kosmopolitski duh i najlepše specijalitete mediteranske kuhinje za Vaš potpuni gastronomski užitak. Posebna pažnja u našem restoranu posvećena je vrhunskom kvalitetu hrane koja će zagolicati sva Vaša čula, kao i brzoj usluzi.

Svojim originalnim enterijerom vedrih boja, sa dosta zelenila i prirodnog svetla, restoran Take Square pruža toliko željeni predah od posla ili fakulteta, uz jedinstvene čarolije na tanjiru. Kada se puls grada smiri, restoran Take Square je pravi izbor za prijatnu večeru u dobrom društvu i pozitivnoj atmosferi.

Na meniju restorana Take Square očekuju Vas najlepše kulinarske čarolije sa Mediterana koje sprema tim vrhunskih kuvara. Bilo da su Vaš izbor pice, paste, rižota, sendviči ili jela od mesa, sigurni smo da ćete biti oduševljeni neodoljivim mirisom i ukusom naše hrane spremljene od uvek svežih i kvalitetnih namirnica.

Restoran Take Square nudi mogućnost organizacije različitih vrsta privatnih i korporativnih proslava: rođendani, svadbe, krštenja, proslave godišnjica firmi, doček Nove godine za firme i sl.
Kapacitet restorana je 90 sedećih mesta u originalno uređenom unutrašnjem delu i 80 mesta u prelepoj, osunčanoj bašti.

Važno je napomenuti da je prostor restorana vrlo funkcionalan, tako da se ubacivanjem koktel stolova, broj gostiju povećava do 250 ljudi. Naše profesionalno i stručno osoblje potrudiće se da pronađe najbolje rešenje za proslavu ili event, u skladu sa Vašim željama i zahtevima.

Otkrijte Vaše novo omiljeno mesto u gradu – restoran Take Square!


Galerija restorana Take Square

Podeli sa prijateljima

Kako do restorana Take Square?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Milutina Milankovića 9z, Beograd, restoran Take Square
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij