Restoran Topčiderac

Info i besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Restoran-Topciderac-Logo

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Adresa: Bulevar Vojvode Mišića 81b, Beograd

Program restorana Topčiderac

Pozovite nas za aktuelni program

O restoranu Topčiderac

Topčiderac je resort smešten u velikom prirodnom amfiteatru sačinjenom od stene, zelenila i vode na ivici najlepšeg beogradskog parka – Topčidera. Mi smo tajni grad usred parka, nevidljiv i nečujan dok ne priđete sasvim blizu. Mi smo zaštićena teritorija najraznovrsnije prirode na samo 15 minuta od centra grada i rešeni smo da vam pružimo utisak višednevnog odmora. Naša misija je da svakom gostu omogućimo opuštanje bez briga i zato su vam na raspolaganju:

Restoran je posvećen internacionalnoj kuhinji, ali tako da sačuva dušu i posebnost kroz srpske specijalitete. U Topčidercu se trudimo da vam pružimo osećaj vrhunske domaće kuhinje i hrane koja zadovoljava sva čula ali uvek vodimo računa o tome da kod nas provodite dan u prirodi, pa zato u tanjiru mora da se nađe hrana koja će vas zasititi. Naš kuvarski tim znanjem i kapacitetima odgovara ne samo porodičnom ručku, nego i specijalnim proslavama, korporativnim događajima, sastancima i gala venčanjima.

Restoranska bašta spada u najlepše u Beogradu jer se prirodno uklapa u okruženje četinara, cvetnih aranžmana i malih veštačkih jezera. U restoranskoj bašti uživaćete u posebnoj mikroklimi “Topčiderca”, a nju ne čine samo savršeni hlad i tišina, nego i mirisi začinskih zasada koji su raspoređeni svuda unaokolo. Dok čekate na obrok, uživajte u osećaju poput onog u japanskim vrtovima: pažljivo formiran svet “veliko u malom”.

Najmlađi su dobili svoj restoran! Poseban deo u restoranskom kompleksu je posvećen najmlađima: obezbedili smo im ogromnu igraonicu u prirodi, sa svim sadržajima koji će im držati pažnju i razvijati kreativnost dok mame i tate uživaju u restoranu. U “Topčigrici” na prvom mestu nam je bezbednost najmlađih: prostor je formiran od materijala koji omogućavaju slobodan pokret bez mogućnosti povređivanja.Topčigrica je podeljena na nekoliko celina: moderno opremljena igraonica, kreativna radionica, mala scena, vitamin-bar i restoranska bašta. Sve vreme na raspolaganju vam je brzi wi-fi internet. Korišćenje “Topčigrice” je besplatno za goste restorana.

• Restoran “Topčiderac” posebnu pažnju posvećuje luksuznim privatnim ili poslovnim proslavama u čijoj organizaciji ništa nismo prepustili slučaju: od svečane sale do stručnog tima za organizaciju. Naša svečana sala je jedna od najlepših i najvećih u Beogradu a svakako jedinstvena po mestu na kome se nalazi i arhitektonskom rešenju: urađena je u potpunosti u staklu, tako da deluje kao da lebdi ispred “tvrđave” u steni, okružena zelenilom. Njen stakleni krov pruža mogućnost uključivanja okoline u aranžman proslave: od zvezdadnog neba leti do snežne čarolije zimi.Želimo da naši gosti osete potpunu slobodu tokom svog posebnog dana, zato smo salu izgradili bez pregrada ili stubova a po želji možemo da uklonimo čak i spoljne zidove i uživamo u jedinstvenoj prirodi “Topčiderca”. Uz naše stručno i diskretno osoblje, profesionalni tim kuvara i planera venčanja, dobićete venčanje iz sna jer verujemo da se samo takva venčanja pamte.


Podeli sa prijateljima

Kako do restorana Topčiderac?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Bulevar Vojvode Mišića 81b, Beograd, restoran Topčiderac
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij