Restoran Topčiderac

Info i besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Restoran-Topciderac-Logo

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Adresa: Bulevar Vojvode Mišića 81b, Beograd

Program restorana Topčiderac

Pozovite nas za aktuelni program

O restoranu Topčiderac

Topčiderac je resort smešten u velikom prirodnom amfiteatru sačinjenom od stene, zelenila i vode na ivici najlepšeg beogradskog parka – Topčidera. Mi smo tajni grad usred parka, nevidljiv i nečujan dok ne priđete sasvim blizu. Mi smo zaštićena teritorija najraznovrsnije prirode na samo 15 minuta od centra grada i rešeni smo da vam pružimo utisak višednevnog odmora. Naša misija je da svakom gostu omogućimo opuštanje bez briga i zato su vam na raspolaganju:

Restoran je posvećen internacionalnoj kuhinji, ali tako da sačuva dušu i posebnost kroz srpske specijalitete. U Topčidercu se trudimo da vam pružimo osećaj vrhunske domaće kuhinje i hrane koja zadovoljava sva čula ali uvek vodimo računa o tome da kod nas provodite dan u prirodi, pa zato u tanjiru mora da se nađe hrana koja će vas zasititi. Naš kuvarski tim znanjem i kapacitetima odgovara ne samo porodičnom ručku, nego i specijalnim proslavama, korporativnim događajima, sastancima i gala venčanjima.

Restoranska bašta spada u najlepše u Beogradu jer se prirodno uklapa u okruženje četinara, cvetnih aranžmana i malih veštačkih jezera. U restoranskoj bašti uživaćete u posebnoj mikroklimi “Topčiderca”, a nju ne čine samo savršeni hlad i tišina, nego i mirisi začinskih zasada koji su raspoređeni svuda unaokolo. Dok čekate na obrok, uživajte u osećaju poput onog u japanskim vrtovima: pažljivo formiran svet “veliko u malom”.

Najmlađi su dobili svoj restoran! Poseban deo u restoranskom kompleksu je posvećen najmlađima: obezbedili smo im ogromnu igraonicu u prirodi, sa svim sadržajima koji će im držati pažnju i razvijati kreativnost dok mame i tate uživaju u restoranu. U “Topčigrici” na prvom mestu nam je bezbednost najmlađih: prostor je formiran od materijala koji omogućavaju slobodan pokret bez mogućnosti povređivanja.Topčigrica je podeljena na nekoliko celina: moderno opremljena igraonica, kreativna radionica, mala scena, vitamin-bar i restoranska bašta. Sve vreme na raspolaganju vam je brzi wi-fi internet. Korišćenje “Topčigrice” je besplatno za goste restorana.

• Restoran “Topčiderac” posebnu pažnju posvećuje luksuznim privatnim ili poslovnim proslavama u čijoj organizaciji ništa nismo prepustili slučaju: od svečane sale do stručnog tima za organizaciju. Naša svečana sala je jedna od najlepših i najvećih u Beogradu a svakako jedinstvena po mestu na kome se nalazi i arhitektonskom rešenju: urađena je u potpunosti u staklu, tako da deluje kao da lebdi ispred “tvrđave” u steni, okružena zelenilom. Njen stakleni krov pruža mogućnost uključivanja okoline u aranžman proslave: od zvezdadnog neba leti do snežne čarolije zimi.Želimo da naši gosti osete potpunu slobodu tokom svog posebnog dana, zato smo salu izgradili bez pregrada ili stubova a po želji možemo da uklonimo čak i spoljne zidove i uživamo u jedinstvenoj prirodi “Topčiderca”. Uz naše stručno i diskretno osoblje, profesionalni tim kuvara i planera venčanja, dobićete venčanje iz sna jer verujemo da se samo takva venčanja pamte.


Podeli sa prijateljima
Podeli na Twitter
Podeli na Linkdin
Podeli na Pinterest

Kako do restorana Topčiderac?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Bulevar Vojvode Mišića 81b, Beograd, restoran Topčiderac
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Podeli na Facebook
Podeli na Twitter
Podeli na Goole +
Podeli na Linkdin
Podeli na Pinterest
Sakrij