Restoran Tri šešira

Restoran Tri šešira

Skadarska 29 , Beograd

Rezervišite vaše mesto u restoranu Tri šešira za doček Nove godine

REZERVIŠITE ODMAH

062 780 100

Restoran “Tri Šešira” – Doček Nove godine

Nova godina je čudesna noć u kojoj ceo svet žudi za promenama i inovacijama, novim ciljevima i poslovnim planovima i mnogim drugim stvarima. Upravo zbog toga, mesto na kome ćete dočekati Novu godinu je od presudnog značaja za vaše raspoloženje! Pitate se “Gde izaći za Novu godinu?” u Beogradu, a da doživite tu noć na adekvatan način? Odgovor leži upravo ovde – restoran Tri Šešira organizuje doček Nove godine koji ne smete propustiti! Skadarlija važi za najpoznatiju i najlepšu beogradsku boemsku četvrt u kojoj se godinama unazad proživljavaju najlepše noći u najlepšim restoranima, a restoran Tri Šešira važi za jedan od najpoznatijih.

Pored novogodišnje ponude restorana Tri Šešira, u daljem tekstu imaćete priliku da pročitate brojne zanimljivosti o istoriji i ponudi ovog restorana, koje će vas dodatno upoznati sa atmosferom, ambijentom, gastronomskom ponudom i profesionalnim osobljem koje godinama unazad dočekuje i ispraća zadovoljne goste, a što ćete imati priliku da se uverite kada posetite restoran Tri Šešira za doček Nove godine.

O restoranu Tri Šešira

Restoran Tri Šešira otvoren je davne 1864. godine, i od tada, tačnije preko 150 godina, postoji i posluje u istom predivnom i karakterističnom ambijentu, a godine mu ne mogu ništa! Smešten je u zgradi u kojoj je nekada bila zanatska radnja, čiji su zaštitni znak bila, upravo, tri šešira, i tako je ovaj poznati beogradski restoran dobio svoje ime. Posećivala su ga velika imena sa domaće i strane scene, kao što su Džordž Buš, kralj Huan Karlos, Branislav Nušić i, najpoznatiji među boemima i umetnicima – Đura Jakšić, koji je restoran Tri Šešira nazivao “vrelom vina”, što će uskoro biti i opravdano kada budemo došli do dela o gastronomskoj ponudi koju nudi restoran Tri Šešira i  izuzetno bogatoj karti pića.

Postaje naročito značajan od 1901. godine kada je srušena kafana Dardaneli, koja je u to vreme bila centar svih dešavanja i okupljanja mnogih beogradskih boema, pesnika, umetnika i novinara. Kada je došlo do toga, epicentar dešavanja je prebačen u Skadarliju, sa akcentom na restoran Tri Šešira. Godinama unazad predstavlja centar zbivanja i važi za mesto gde se okupljaju velika imena. Doživite atmosferu restorana Tri Šešira na pravi način u Novogodišnjoj noći, pozivom na broj 062/ 780-100 ili pošaljite online upit putem našeg sajta.

Boemska novogodišnja noć u restoranu Tri Šešira

Decenijama unazad, restoran Tri Šešira privlači mnoge generacije. Kako starije, tako i mlađe, koje se sve više odlučuju za ovaj tradicionalni vid noćnog provoda u srcu Skadarlije. Boemski život, starogradska muzika, tamburaši, najbolja pića i provod vraćaju nas u neka malo starija i lepša vremena, kada se noćni provod dosta razlikovao od ponude današnjice, i sa tim u vezi, restoran Tri Šešira neguje stare i prave vrednosti, zbog čega je i dalje, posle toliko godina,  omiljen među gostima. Novogodišnju noć obeležiće upravo tradicionalni zvuk Skadarlije – tamburaši.

Pred vama je Nova godina za pamćenje, zato, rezervišite svoje mesto što pre kako ne biste dočekali tu noć sa pitanjem “Kuda večeras?”, već uživajući u nezaboravnom provodu u srcu Skadarlije – u restoranu Tri Šešira! Prostran, prijatan i udoban ambijent restorana Tri Šešira može ugostiti do 220 osoba, i idealan je za ovakve vrste proslava. Nova Godina u srcu Skadarlije sa dolaskom novih noćnih klubova i drugih načina provoda, vremenom postaje sve traženija, kod svih generacija, zato požurite i rezervišite svoje mesto što pre, kako ne bi zafalio “koji sto viška”! Ovo je pravi trenutak da odlučite “Gde izaći za Novu godinu?”, a to je naravno restoran Tri Šešira! Proslava Nove godine u restoranu Tri Šešira trajaće od 21h do 3h posle ponoći.

Hrana i cena

Cena po osobi je 80 eur i 100 eur u zavisnosti od pozicije stola i uključuje mesto za sedenje i kompletnu večeru po izboru jednog od tri menija:

  1. Tri različita mesna menija
  2. Jedan mesni meni bez svinjetine
  3. Jedan posni meni

Rezervišite Novu godinu u restoranu Tri Šešira

Ostalo je samo još da učinite poslednji korak  i da više ne razmišljate “Gde izaći za Novu godinu?”! Pozovite broj 062/ 780-100, ili pošaljite online upit preko našeg sajta i rezervišite restoran Tri Šešira i doživite Novogodišnju noć za pamćenje! Cena karte po osobi je 80€ ili 100€ u zavisnosti od pozicije stola, i uključuje mesto za sedenje i kompletnu večeru po izboru jednog od tri ponuđena menija. Prodaja karata je već počela, zato nemojte čekati!

Restoran Tri Šešira vas čeka u najlepšoj Novogodišnjoj noći na dobro poznatoj lokaciji! Vidimo se! A, ukoliko ste prvi put poželeli da posetite restoran Tri Šešira baš u ovoj Novogodišnjoj noći, i ne znate tačnu lokaciju restorana, budite bez brige! Restoran Tri Šešira nalazi se u Skadarskoj 29, u centru Beograda. Očekujemo vas! Nova godina je uskoro stiže, rezervišite mesto što pre!

Galerija Tri šešira

Lokacija

Rezervišite svoje mesto u restoranu Tri šešira

Online rezervacije