Restoran Velika Skadarlija

Restoran Velika Skadarlija

Skadarska broj 40c , Beograd

Rezervišite vaše mesto u restoranu Velika Skadarlija za doček Nove godine

REZERVIŠITE ODMAH

062 780 100

Velika Skadarlija – Doček Nove godine

Dočekajte Novu godinu na jednom od najlepših mesta u Beogradu! Restoran Velika Skadarlija za vas pripremio je jedinstven doček Nove godine o kome će se dugo pričati. U samom srcu boemske četvrti, gde živi dobri duh starog Beograda, očekuje vas novogodišnja noć za pamćenje.

Restoran Velika Skadarlija odiše šarmom i boemskim duhom Skadarlije koji odlikuje poznata starogradska muzika, vrhunski gastronomski specijaliteti, topla atmosfera i ljubazno osoblje. Zato okupite sebi najdraže ljude i rezervišite svoje mesto, jer to je sve što vam je potrebno da u Novu 2022. godinu uđete sa osmehom!

Muzički program

Doček Nove godine u Skadarliji gotovo je nezamisliv bez dobre akustične muzike koja će podići atmosferu na najviši nivo. U restoranu Velika Skadarlija u novogodišnjoj večeri za vas će svirati akustični orkestar Milagro bend koji će se potruditi da ispuni sve vaše želje. Garantujemo da će Milagro bend uspeti da u vama izazove one najlepše emocije koje će zasigurno obeležiti ovu jedinstvenu i magičnu noć.

Hrana i piće

Restoran Velika Skadarlija potrudio se da za svoje goste pripremi samo najbolje za doček Nove godine! Novogodišnju ponudu čine pažljivo selektovana nacionalna i internacionalna jela, domaćinska usluga, topla atmosfera i bogat, neograničen asortiman alkoholnih i bezalkoholnih pića. Ljubazno i profesionalno osoblje pobrinuće se da uživate u svakom momentu koji provedete u restoranu Velika Skadarlija.

Cene i rezervacije za Doček Nove godine

Cena karte za doček Nove godine u restoranu Velika Skadarlija iznosi 95 € po osobi i uključuje predjelo, glavno jelo, dezert, kao i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri.

O restoranu Velika Skadarlija

U najlepšem delu starog grada nalazi se boemska četvrt koja već godinama odiše šarmom i koji oduvek ispunjava dobra muzika i nezaboravna atmosfera. Restoran Velika Skadarlija nalazi se u dnu Skaradske ulice, kod skadarlijske česme i ima tradiciju dugu čak 150 godina. Za to vreme kroz ovaj poznati restoran prošli su mnogobrojni glumci, pesnici, umetnici i niko od njih nije ostao ravnodušan na duh ovog starogradskog restorana.

Pored nezaboravne energije, ovaj restoran karakteriše i pažljivo selektovana nacionalna i internacionalna kuhinja koju upotpunjuje domaćinska usluga i topla atmosfera zbog koje ćete se često vraćati. Zato, ako želite da dočekate Novu godinu u restoranu sa dugom tradicijom koji će se pobrinuti da u Novu godinu uđete veseli i u dobrom društvu – Restoran Velika Skadarlija pravo je mesto za vas!

Proslavite važan dan u restoranu Velika Skadarlija

U potrazi ste za idealnom lokacijom za proslavu bitnog događaja u vašem životu? Restoran Velika Skadarlija može odgovoriti na sve vaše zahteve! Bilo da je u pitanju venčanje, rođenje deteta ili neko drugo dešavanje kao što je poslovni ručak sa kolegama ili romantična večera – na pravom ste mestu!

Stručno i profesionalno osoblje će vam obezbediti proslavu za pamćenje. Počevši od pažljivo pripremljene dekoracije enterijera, u skladu sa vašim željama, preko izvanrednih gastronomskih specijaliteta, do raznih vrsta najkvalitetnijih pića – kompletna organizacija samo za vas i vaš poseban dan! Uz zvukove akustičnih tamburaša, veselu atmosferu i bogatu gastro ponudu, nezaboravan provod u restoranu Velika Skadarlija je zagarantovan!

Kapacitet restorana Velika Skadarlija je do 200 ljudi, a tokom toplih meseci, gostima je na raspolaganju i letnja bašta sa čak 300 sedećih mesta, kao i dodatna sala za pušače. Letnja bašta restorana Velika Skadarlija jedna je od najlepših i najprostranijih u Beogradu, uređena pažljivo kako bi gostima pružila osećaj komfora i privatnosti, u srcu Skadarlije. Prilikom njenog dekorisanja, akcenat je bio na zelenilu, koje svojim postojanjem čini enterijer gracioznim, i sofisticiranim. Idealan ambijent za fotografisanje, što je u današnje vreme od izuzetnog značaja, imajući u vidu važnost društvenih mreža, ostalih digitalnih kanala komunikacije i deljenja uspomena. Uz savršeno organizovanu proslavu neizbežne su savršene fotografije, što čini enterijer restorana i letnje bašte idealnim za razne manifestacije. Dakle, još jedna prednost za restoran Velika Skadarlija – moderno, sa daškom prošlosti.

Galerija restorana Velika Skadarlija

Lokacija i parking

Restoran Velika Skadarlija nalazi se na samom dnu Skadarske ulice, na samom ćošku Skadarske, Cetinjske i ulice Cara Dušana, na adresi Skadarska 40c.

Jedna od velikih pogodnosti prilikom posete restoranu Velika Skadarlija je i parking u Cetinjskoj ulici, koji se nalazi u neposrednoj blizini lokala.

Restoran Velika Skadarlija ima kapacitet od 200 ljudi i zbog toga je pravo vreme da okupite sebi drage ljude i rezervišete svoje mesto odmah, jer prodaja karata za doček Nove godine već je počela! Svoje mesto možete rezervisati lako i brzo putem našeg sajta reserve.rs ili pozivom na broj 062 / 780 – 100.

Vidimo se u srcu boemske četvrti!

Vaše mesto u restoranu Velika Skadarlija vas čeka

Online rezervacije