Riblji restoran Ahh.. Riba

Info i besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Riblji-restoran-Ahh..-Riba-Logo

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Adresa: Obilićev Venac 27/2, Beograd

Program restorana Ahh..Riba

Pozovite nas za aktuelni program

O restoranu Ahh..Riba

Dobrodošli u Ahh… Riba restoran, mesto podređeno vašem uživanju. Naš cilj je da vam obezbedimo kvalitetne i sveže riblje specijalitete koji svakodnevno pristižu sa našeg broda „Koče“, kao i najbolju uslugu. U svakom trenutku vam stojimo na raspolaganju i nastojimo da ispunimo sve vaše želje. Prepustite se magiji ukusa sa našeg menija i dopustite Ahh…ribi da postane vaša mala oaza mira kojoj ćete se iznova vraćati.

Vođeni rečima Henrika Ibsena, postali smo zajednica, tim koji je preuzeo kormilo u svoje ruke i stvorio restoran koji se izdvaja svojim originalnim konceptom i načinom poslovanja. Sa ponosom ističemo činjenicu da već posedujemo restoran pod istim imenom koji uspešno posluje u Podgorici i da smo jedni od retkih koji poseduju svoj brod koji nam omogućava da sa sigurnošću garantujemo kvalitetno poreklo i svežinu robe. Upravo sa tog broda kreće naša priča i ona nam je merilo da je Ahh… Riba uhvatila pravi kurs i da plovimo u dobrom smeru.

Elegantni ambijent Ahh… Riba restorana ušuškan je na 2. spratu Obilićevog venca 27, u samom centru Beograda. Posetite nas i uživajte u harmoniji ukusa najboljih ribljih specijaliteta koji će probuditi sva vaša čula.


Galerija ribljeg restorana Ahh..Riba

Podeli sa prijateljima

Kako do restorana Ahh.. Riba?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Obilićev Venac 27/2, Beograd, restoran Ahh.. Riba
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij