Splav 94 Beograd

Info i besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Splav-94-Reserve-Logo

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Radno vreme: Ponedeljak, Petak - Subota 00-04h
Adresa: Brodarska bb, Beograd

Program splava 94

Ponedeljak
Veče 94ih
Utorak
Summer Jam
Petak
RnB Night - Pure Cream
Subota
Somebody Call The Doctor

O splavu 94

Splav 94 je mesto koje će vas oduševiti na prvu posetu. On je idealan za urbanu, uspešnu, zanimljivu ekipu koja prepoznaje clubbing atmosferu sa kvalitetnim house zvukom i nalazi se na najpopularnijem beogradskoj adresi za letnji provod, na Savskom keju, između Železničnog mosta i Gazele u Brodarskoj bb. Splav Club 94 radi od 00:00h do 04:00h i ima mnogo toga kvalitretnog da vam ponudi.

Na oduševljenje svih istinskih clubbera na splavu Club 94 za dj pultom biće ekipa poznatih gradskih disk džokeja, a tokom sezone će biti mesta i za gostovanja popularnih stranih DJ-eva, što garanutuje najpozitivniju atmosferu i provode koji slobodno mogu parirati svetskim klubovima ovog pita. I enterijer splava Club 94 vrlo vešto i primamljivo koketira sa svetskim standardima. Francuski arhitekta Jean-Paul Bernardo postarao se ne samo da ovaj enterijer bude lep, funkcionalan, nezaboravan, nego da kada uđete na splav Club 94 zaista osetite da ste došli u neki poznat svetski klub i da se zabavljate rame uz rame sa najvećim facama.

Splav Club 94 već neko vreme ima vrlo dobar prepoznatljiv muzički program subotom pod nazivom Somebody Call the Doctor. Tada možete uživati u deep house, disco muzici i komercijalnom house. Novi dan za provod je petak i žurka po nazivom Pure Cream, gde možete đuskati do zore uz RnB i hip-hop zvuke. Menadžement splava planira uskoro da otvori i četvrtak za sve verne ljubitelje kvalitetne elektronske muzike.


Galerija splava 94

Podeli sa prijateljima
Podeli na Twitter
Podeli na Linkdin
Podeli na Pinterest

Kako do splava 94?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Brodarska bb, Beograd, splav 94
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Podeli na Facebook
Podeli na Twitter
Podeli na Goole +
Podeli na Linkdin
Podeli na Pinterest
Sakrij