Splav 94 Beograd

Info i besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Splav-94-Reserve-Logo

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Radno vreme: Ponedeljak, Petak - Subota 00-04h
Adresa: Brodarska bb, Beograd

Program splava 94

Ponedeljak
Veče 94ih
Utorak
Summer Jam
Petak
RnB Night - Pure Cream
Subota
Somebody Call The Doctor

O splavu 94

Splav 94 je mesto koje će vas oduševiti na prvu posetu. On je idealan za urbanu, uspešnu, zanimljivu ekipu koja prepoznaje clubbing atmosferu sa kvalitetnim house zvukom i nalazi se na najpopularnijem beogradskoj adresi za letnji provod, na Savskom keju, između Železničnog mosta i Gazele u Brodarskoj bb. Splav Club 94 radi od 00:00h do 04:00h i ima mnogo toga kvalitretnog da vam ponudi.

Na oduševljenje svih istinskih clubbera na splavu Club 94 za dj pultom biće ekipa poznatih gradskih disk džokeja, a tokom sezone će biti mesta i za gostovanja popularnih stranih DJ-eva, što garanutuje najpozitivniju atmosferu i provode koji slobodno mogu parirati svetskim klubovima ovog pita. I enterijer splava Club 94 vrlo vešto i primamljivo koketira sa svetskim standardima. Francuski arhitekta Jean-Paul Bernardo postarao se ne samo da ovaj enterijer bude lep, funkcionalan, nezaboravan, nego da kada uđete na splav Club 94 zaista osetite da ste došli u neki poznat svetski klub i da se zabavljate rame uz rame sa najvećim facama.

Splav Club 94 već neko vreme ima vrlo dobar prepoznatljiv muzički program subotom pod nazivom Somebody Call the Doctor. Tada možete uživati u deep house, disco muzici i komercijalnom house. Novi dan za provod je petak i žurka po nazivom Pure Cream, gde možete đuskati do zore uz RnB i hip-hop zvuke. Menadžement splava planira uskoro da otvori i četvrtak za sve verne ljubitelje kvalitetne elektronske muzike.


Galerija splava 94

Podeli sa prijateljima

Kako do splava 94?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Brodarska bb, Beograd, splav 94
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij