Splav Bela Lađa

Info i besplatne rezervacije na 062 262 212 ili putem

Online rezervacije

Program splava Bela Lađa

Pozovite nas za aktuelni program
splav bela ladja

Kontakt: 062 262 212
English: +381 62 262 212
Adresa: Savski Kej BB, Beograd

O splavu Bela Lađa

Ako volite pravi boemski provod, dobru rakiju, karirane stoljnake i pravu kafansku atmosferu i sve to na otvorenom, onda je Splav Kafana Bela Lađa pravo mesto za vas. Nalazi se na adresi Savskom keju bb, iza beogradskog sajma.

Splav Kafana Bela Lađa se nalazi na veoma poznatom mestu gde se nalazi većina beogradskih splavova, centar ludog provoda. Ono što vas očekuje prilikom posete Splavu Kafani Bela Lađa jeste plovidba u lud i nezaboravan provod do kasno u noć. Ljubazno osoblje, veoma prijatan ambijent i lude svirke gde će vas zabavljati najpoznatije muzičke zvezde naše muzičke scene imperativ su zbog kog ćete morati da posetite Splav Kafanu Bela Lađa, a posle toga ćete mu se iznova i iznova vraćati.

Splav Kafana Bela Lađa omiljeno je mesto za izlazak veoma poznatih ličnosti. Veoma često moćićete da naletite na Anastasiju Ražnatović i videti je kako uživa u provodu sa društvom. Tu su i nezaobilazne zvezde rijalitija Tijana Ajfon, Atina Ferari, Mimi Oro i Ava Karabatić koje ne propuštaju nijednu žurku. Šta vam to kaže o Splavu Kafani Bela Lađa? Odlična muzika, luda i jaka energija, dobro piće i dobro društvo, sve zajedno prave nezaboravan provod.

Ne verujte nam na reč, dođite i uverite se sami. Vaše mesto možete rezervisati pozivom na broj 062/262-212.


Galerija splava Bela Lađa

Podeli sa prijateljima

Kako do splava Bela Lađa?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Savski Kej BB, Beograd, splav Bela Lađa
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij