Splav Dragstor Play Beograd

Info i besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Restoran-Madera-Reserve-Logo

Kontakt: 062 780 300
Radno vreme: Petak-Subota 00h-04h
Adresa: Ušće, kod Muzeja savremene umetnosti, Novi Beograd Beograd

Program splava Dragstor Play

Petak
Trust Me You Can Dance
Subota
***House Night*** Groovyman, ME HIGH LOW, DJ Oysha

Splav Dragstor Play VIDEO


O splavu Dragstor Play

Ako ovog vikenda želite da se sjajno provedete uz house muziku i možda upoznate neke od najlepših Beograđanki, obavezno posetite zimski klub Dragstor Play.

Nalazi se na Ušću kod Muzeja savremene umetnosti, a osmišljen je po uzoru na neke od najboljih party destinacija sveta. Može se pohvaliti odličnom uslugom i koktelima, zbog kojih se mnogi gosti vraćaju svakog vikenda. U ovom klubu se uvek traži rezervacija više, a gotovo uvek ćete među mnogobrojnim gostima razaznati i nekoliko celebrity lica.

Među poznatima koji su obišli ovaj beogradski klub su poznati NBA igrač Džared Džefris, Sergej Trifunović, Vuk Brajović i mnogobrojne glumice, manekenke i starlete.

Moderan dizajn i sofisticiran enterijer, uvek dobra atmosfera i probran izbor DJ-eva su razlozi zbog kojih je Dragstor Play već nekoliko sezona na glasu kao jedan od najboljih klubova u srpskoj prestonici.

Dragstor Play radi petkom i subotom od 00 do 04h, a ako se odlučite za ovaj klub ponesite dobro raspoloženje i spremite se da đuskate celu noć uz najboljoj ekipi u gradu.

Ovo je klub za Vas ako: volite dobru house muziku, povremena DJ gostovanja, lepe devojke, koktele, svetske party destinacije

Nije klub za Vas: ako biste radije izašli na narodnjake, bojite se da ćete prevariti dečka/devojku


Galerija splava Dragstor Play

Podeli sa prijateljima

Kako do splava Dragstor Play?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Ušće, kod Muzeja savremene umetnosti, Novi Beograd, Beograd, splav Dragstor Play
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij