Splav Kafana Uzbuna

Info i besplatne rezervacije na 062 780 100 i 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

splav kafana uzbuna

Kontakt: 062 780 100
Kontakt: 062 780 300
Adresa: Ušće BB, Beograd

Program kafane Uzbuna

Pozovite nas za aktuelni program

O splavu Uzbuna

Već par leta unazad jedan od popularnijih splavova u Beogradu, splav kafana Uzbuna svojom energijom privlači ljubitelje pravog kafanskog provoda koji žele da vrele letnje dane povedu u uživanju na reci. Splav Uzbuna nalazi se na jednom od najlepših i najboljih mesta u Beogradu, na samom ušću Save i Dunava.

Sam naziv splava daje nagoveštaj da je energija koja tuda plovi veoma pozitivna. Ljudi su uvek nasmejani, a provod lud i nezaboravan. Muzički program splava je baziran na najtraženije izvođače što je dodatni razlog zašto bi vaš izbor trebao da bude splav Uzbuna.

Sa pravim kafanskim enterijerom kariranim stolnjacima, drvenim zidovima i niskim i visokim sedenjem pruža potpuni doživljaj. Splav Uzbuna poseban je po tome što je zatvoren u potpunosti, sa grejanjem i izolacijom. Za one koji dolaze automobilom splav Uzbuna ima svoj parking tako da vam je automobil bezbedan i nećete morati da se mučite da nađete parking mesto, što vrlo često zna da bude problem u Beogradu.

Kad jednom posetite splav Uzbuna i prisustvujete ludom i nezaboravnom provodu, uvek ćete se vraćati, makar tako tvrde oni koju su kroz to već prošli. Ako ste željni prave kafanske žurke posetite splav Uzbuna. Vaše mesto možete rezervisati pozivom na broj 062/780-100.


Galerija splava Uzbuna

Podeli sa prijateljima

Kako do splava Uzbuna?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Ušće BB, Beograd, kafana Uzbuna
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):