Splav Play Beograd

Info i besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Splav-Play

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Radno vreme: Ponedeljak-Nedelja 10h-01h
Adresa: Ušće bb, Novi Beograd, Obala Muzeja Savremene Umetnosti

Program splava Play

Četvrtak
21:00h - Boris Rezak ( Live Music / Živa svirka )
Petak
21:00h - Katarina Sotirović & Balkan Koktel bend ( Live Music / Živa svirka )
Subota
21:00h - Martina Vrbos ( Live Music / Živa svirka )

Splav Play VIDEO


O splavu Dragstor Play

Splav Play je uveo potpuno novu kategoriju zabave na vodi, i uopšte jedan potpuno novi koncept koji objedinjuje spoljnu arhitektonsku svedenost objekta, atraktivan, ugodan i topao enterijer izveden od biranih prirodnih materijala, vrhunsku ugostiteljsku uslugu, prijatno i predusretljivo osoblje spremno da vam ugodi i izađe vašim željama u susret, kulinarska umeća dalekog Istoka, široku paletu pića i najbolji pogled na Ušće Save u Dunav, Kalemgdansku Tvrđavu i Stari Grad.

Osim ambijenta koji će vas osvojiti svojom neposrednošću i jednostavnošću, Play svakodnevno obogaćuju programi čijih je on ekskluzivni producent : celodnevni DJ program koji se redovno obnavlja, live koncerti, specijalni party-ji, tematske žurke, i mnoge druge aktivnosti našle su svoj dom na Play-u.

Play je zaista All Day (celodnevna) zabava, i na njemu možete provesti ceo dan, od rane jutarnje kafe uz kontemplaciju reke i igre svetlosti na zidinama Beograda i laid-back DJ set, preko opuštenog poslovnog ručka sve do dramatičnih zalazaka i vrelih ritmičkih noći začinjenih koktelima.

Play je takođe i mesto koje u duhu mesta na kome se nalazi (ušće) postaje platforma susreta raznih i različitih kultura, nacija, ukusa, pogleda na svet, koji dolaze ovde da bi osvežili svoja čula, pronašli inspiraciju ili muzu , ili se jednostavno prepustili uživanju.


NAJAVA DEŠAVANJA: Tokom celog leta za Vas splav Play je pripremio LIVE nastupe! Svakog četvrtka počevši od 31.05. od 21h samo za Vas peva Boris Rezak! Svakog petka od 01.06. samo za Vas Katarina Sotirović & Balkan Koktel bend. Takodje, od 02.06. od 21h zabavljaće Vas svake subote, Martina Vrbos! Dodjite da uživamo zajedno!


Galerija splava Play

Podeli sa prijateljima

Kako do splava Play?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Ušće, kod Muzeja savremene umetnosti, Novi Beograd, Beograd, splav Play
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij