Splav Play

Info i besplatne rezervacije na 062 780 100 ili putem

Online rezervacije

Splav-Play-Logo

Info i besplatne rezervacije: 062 780 100, 062 780 300
Radno vreme: Ponedeljak-Nedelja 10h-02h
Adresa: Ušće bb, Novi Beograd, Obala Muzeja Savremene Umetnosti

Program splava Play

Pozovite nas za aktuelni program

Splav Play - VIDEO


O splavu Play

Splav Play bi želeo da predstavi kompleksnost svojih usluga, reputaciju koja zavređuje konstantno pominjanje u vidu referenci, koje su neminovni pokazatelji kvaliteta. Otmenost prostora govori u prilog našoj zamisli, da bude uređen po svetskim standardima , a da pri tom uvek postoji mogućnost prilagodivosti enterijera, event-u koji se organizuje.

Splav Play je uveo potpuno novu kategoriju zabave na vodi i uopšte jedan potpuno novi koncept koji objedinjuje spoljnu arhitektonsku svedenost objekta, atraktivan, ugodan i topao enterijer izveden od biranih prirodnih materijala. Komadi su obojeni paletom boja, pažljivo birani, kako bi se uklopili u jednostavnost i otmenost, a istovremeno, prostor odiše svestranošću i sklop je različitih karaktera, potreba i namena.

Internacionalnost, za koju se ovaj ambijent vezuje, itekako se odnosi na kuhinju, koja postaje stavka broj jedan u prepoznatljivosti ovog rečnog rajskog mesta.

Izjašnjavajući se o kapacitetu vašeg event-a, posredujemo u idejama koje vam možemo predočiti, stvarajući u vašoj svesti prizmu prostora, dočaravajući na najbolji način njegove nivoe funkcionalnosti. Maksimalni kapacitet ovog prostora, dočarala bi slika do 600 veselih ljudi. Da je namenski ovo mesto predodređeno za nebrojano mnogo različitih aktivnosti, govore reference naših zadovoljnih klijenata .

Stavka koja brine sve vozače, jeste mogućnost parkinga. Kada je ova vrsta usluge u pitanju, za nju smo se takođe pobrinuli, imajući u vidu ogroman kapacitet našeg prostora. Shodno tome da možete napraviti rezervaciju vašeg omiljenog mesta i stola u našem prostoru, na istu stavku možete računati i kada je rezervacija parking mesta u pitanju.

U skladu sa četvorogodišnjim imidžom, svakom event-u dodajemo crtu otmenosti, kako ne bismo narušili sve ono što smo do sada stvorili. Od ove godine, pored organizacije postojećih svečanih korporativnih ručkova, večera, svih vrsta korporativnih proslava, sasvim nova zamisao su realizacije otmenih venčanja.

Splav Play poklanja ono najlepše za kraj. Svoju neprocenjivost, najlepše obeležje, ugodnost ambijenta i prelepi pogled na Ušće Save u Dunav, Kalemgdansku Tvrđavu i Stari Grad. Računajte na nas ukoliko u vašim mislima postoje bilo kakve ideje za inovativna iznenadjenja!


Galerija splava Play

Podeli sa prijateljima

Kako do splava Play?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Ušće, kod Muzeja savremene umetnosti, Novi Beograd, Beograd, splav Play
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij