Splav Tag Beograd

Info i besplatne rezervacije na 062 7262 212 ili putem

Online rezervacije

Splav-Tag-Reserve-Logo

Kontakt: 062 262 212
English: +381 62 262 212
Adresa: Ušće, Beograd

Program splava Tag

Sreda
Wednesday Tag at 90s - Dj`s Philips Blue & Aleksa Jojić
Petak
Top bend
Subota
House & RnB Night - Dj Philips Blue
Nedelja
Sunday Matinee

O splavu Tag

Splav Tag se nalazi na sve popularnijem keju za noćne izlaske, u ulici Savski Kej, kod Ušca, i predstavlja zaista unikatno mesto, kako za dnevne, tako i za noćne izlaske.

Na Splavu Tag možete da se provodite ispijajući dobra pića, uživajući u gurmanskoj zakusci i u očaravajućem pogledu ka starom Beogradu. Kada se sve ovo dopuni fantastičnom muzikom koja ispunjava srce i urbanim enterijerom lokala, možete biti sigurni da ćete se na ovu oazu nasred pustinje vraćati iznova i iznova.

Splav je otvoren svakodnevno, a već sada je postao jedno od najinteresantnijih lokacija za ljubitelje dobrog provoda. Dolaskom po danu imaćete osećaj da ste stupili u oazu na reci nasred pustinje, jer ćete biti u prilici okrepiti se osvežavajućim pićima i izborom nekih od izuzetno ukusnih, pažljivo spremljenih specijaliteta. Na splavu Tag možete naći i posebno pripremljeni sportski, fitnes meni, namenjen svima vama kojima su izgled i zdravlje prioritet, ali i sladokuscima koji su pri tome izuzetno izbirljivi oko vrste hrane koju konzumiraju, kao i načina njene pripreme.


Galerija splava Tag

Podeli sa prijateljima

Kako do splava Tag?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Ušće, Beograd, splav Tag
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij