Sportsko selo Beograd

Besplatne rezervacije putem

Online rezervacije

Sportsko-selo-Beograd-reserve-5

Info i besplatne rezervacije:
Radno vreme:
Adresa: Deligradska bb 11000 Beograd Savski Venac (Teniski klub Victoria)

Sportsko selo Beograd program

Pozovite nas za aktuelni program

Sportsko selo u srcu Beograda

Idealno mesto za odmor i dušu

U samom centu Beograda nalazi se Sportsko selo u koje možete pobeći od gradske gužve kako bi se rekreirali ili uživali sa vašom porodicom. Sportsko selo se nalazi u ulici Deligradskoj bb, na teritoriji opštine Savski venac.

Okružen je šumom, sa puno zelenila, i svakom posetiocu pruža fantastičan osećaj mira i udobnosti. Ovo mesto je pravo za svakodnevni odmor, sportske aktivnosti i rekreaciju.

U Sportskom selu se nalazi kafić sa prelepom baštom koja je napravljena od drveta, teniski klub Victoria sa četiri terena i jednim zatvorenim (balon), tereni za fudbal i košarku.

Svi sportski tereni su osvetljeni, pa se tako sportske aktivnosti mogu odigrati i u noćnim terminima.

Sportsko-selo-Beograd-reserve-1

Ono što je najvažnije u Sportskom selu jeste da je najveći deo prilagođen za decu. Klinci i kinceze mogu u otvorenom anfiteatru da uživaju u raznim predstavama glumaca, mađioničara, ljuljaju se na bezbednim ljuljaškama i klackalicama, kao i na velikom toboganu koje će za vaše dete biti pravo zadovoljstvo.

Ovo mesto je savršeno kako za profesinalno bavljenje sportom, tako i za rekreaciju i odmor bilo sa prijateljima ili porodično. Sportsko selo obuhvata površinu od čak 1,3 hektara, a ono što je najvažnije za sve posetioce je obezbeđeno čak 57 parking mesta, i to besplatno.

U prelepom ambijentu kluba Victoria organizuju se i proslave dečijih rođendana kao i mnoge druge manifestacije. Ovo mesto je idealno za proslavu dečijih rođendana, kao i sportskih priredbi za mnoge firme koje imaju izraziti takmičarski duh.

Sportsko-selo-Beograd-reserve-10

Autor: Dragan Stanimirović


Sportsko selo Beograd galerija

Podeli sa prijateljima

Navigacija i mapa

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Deligradska bb, Beograd, Sportsko selo Beograd
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):

 
Prikaži
Sakrij