Stara Kafana

Info i besplatne rezervacije na 062 780 100 i 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Program Stare kafane

Pozovite nas za aktuelni program
stara kafana

Kontakt: 062 780 100
Kontakt: 062 780 300
Adresa: Ustanička 66, Beograd

O Staroj kafani

Stara Kafana nalazi se na adresi Ustanička 66 na Dušanovcu u Beogradu. I njena priča veoma je jednostavna – samo najbolje i najkvalitetnije. Iskreni su i iskusni hedonisti, ali i veliki gurmani i žele da podele zadovoljstvo sa vama i da se osećate kao da ste kod svoje kuće. A poseban osećaj topline koji svi volimo i svima prija daje kamin u kome vatra uvek gori.

Stara Kafana mesto je na kom se okupljaju prijatelji novi i stari, porodice i mesto na kom se slavi i uživa u životu. Tradicija Srbije utkana je u njene zidove. Prijatan i poseban ambijent kafane osmislio je arhitekta Đorđe Krstić. U Staroj Kafani probudićete sva čula sa savršenim izborom jela, pripremanih sa velikom ljubavlju koju krasi bogastvo mirisa i ukusa i jednostavnost. Srpska hrana šarena je kombinacija raznih Evropskih kuhinja pa je zato teško opisati pojedine specijalitete, najbolje je probati ih. A Stara Kafana potrudila se da za vas odabere samo najbolje.

U Staroj Kafani svako veče možete da uživate sa najvećim poznavaocima kafanskog provoda i pesama. Uz muziku se radujemo, živimo i slavimo i bez nje nema veselja. Prava boemska atmosfera sa duhom starog Beograda postaraće se da svaka poseta Staroj Kafani bude nezaboravno iskustvo. Rezervišite vaše mesto na broj 062/780-100 i uverite se sami.


Galerija Stare kafane

Podeli sa prijateljima

Kako do Stare kafane?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Ustanička 66, Beograd, Stara kafana
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij