Zlatni Bokal

Zlatni Bokal

Skadarska 26 , Beograd

Rezervišite mesto u restoranu Zlatni Bokal za doček Nove godine

REZERVIŠITE ODMAH

062 780 100

Doček Nove Godine 2022. u restoranu Zlatni Bokal

Bliži se najluđa noć u godini, a izbor je veliki i u neku ruku težak. Međutim, sve postaje lakše kada saznate da restoran Zlatni Bokal ove godine planira fenomenalan provod za Doček Nove godine 2022. 

Lokal se nalazi u prelepoj Skadarskoj ulici, prekrivenoj kaldrmom i uspomenama iz noćnog provoda koje se nikada ne zaboravljaju. U toku dana predstavlja divan kutak za šetnju u kojem se može osetiti delić istorije Beograda, a uveče kreću pesma i najbolji provod. Restoran Zlatni Bokal samo na osnovu lokacije predstavlja jedno od najboljih mesta za Doček Nove godine 2022. 

Ono što je još bitnije, restoran Zlatni Bokal krasi dobro poznata domaća kuhinja, sa velikim izborom jela, kao i atmosfera koja nikad ne razočara, sa uživo muzikom i sviračima koji pevaju iz duše. Doček Nove godine 2022. biće poseban po mnogo čemu

Kada smo kod muzike, za doček Nove godine 2022. će vas zabavljati tamburaši, uz pomoć kojih će restoran Zlatni Bokal to veče definitivno biti najbolje mesto za posetiti u gradu. Zvuk tambura prostiraće se na oba nivoa lokala, koji pružaju dovoljno mesta za sve posetioce, kako bi svako maksimalno uživao. 

Za doček Nove godine 2022. u restoranu Zlatni Bokal vas čeka i ukusna hrana, koja uključuje veliki izbor predjela, glavnih jela, salata, kao i desert – slasnu čokoladnu tortu. Kada se dobro provodite uz tamburaše, red je i da kvalitetno jedete.

Restoran Zlatni Bokal – Cena i ponuda

Cena po doček Nove godine 2022. u restoranu Zlatni Bokal iznosi 89 evra po osobi, a uključuje mesto za sedenje, kompletnu večeru, kao i pet alkoholnih ili bezalkoholnih pića, po vašem izboru. Ostalo je još jako malo mesta, te vas pozivamo da vašu rezervaciju za doček Nove godine 2022. u restoranu Zlatni Bokal, izvršite pozivom na broj 062 780 100

Hajde da sumiramo šta vas sve čeka ukoliko se odlučite za doček Nove godine 2022. u restoranu Zlatni Bokal: 

  • Prelepa lokacija

    Skadarska ulica je dobro poznata, a Zlatni Bokal je jedan od tri najpoznatija restorana koji se nalaze u okviru nje. U blizini je Trg republike, a sve vreme ćete se nalaziti u samom centru Beograda i najboljih dešavanja za doček Nove godine 2022.
  • Tamburaši

Kako bolje dočekati Novu godinu, nego uz prelep zvuk tambura? To je posebno iskustvo koje se retko gde može doživeti, a vi imate priliku da ga proživite u restoranu Zlatni Bokal. 

  • Obezbeđeni hrana i piće 

Kakav bi to doček Nove godine 2022. bio, a da niste u prilici dobro da zamezite i ispratite to uz alkoholno ili bezalkoholno piće? Restoran Zlatni Bokal vam uz rezervaciju nudi kompletnu večeru, sa predjelom, glavnim jelom, salatom, kao i desertom. Uz to, imate i pet pića po vašem izboru.

Bliži se novogodišnja noć, a slobodnih mesta je sve manje, uprkos velikom izboru koji se pruža. Odabirom lokala Zlatni Bokal za doček Nove godine 2022. zasigurno nećete pogrešiti, a provod koji vas čeka će biti nezaboravan. Sam centar Skadarlije, tamburaši, hrana koju će praviti vrhunski kuvari, restoran sa dušom! Čekamo vas, rezervacije možete izvršiti na broj telefona 062 780 100

Galerija restorana Zlatni Bokal

Lokacija

Rezervišite svoje mesto u restoranu Zlatni Bokal

Online rezervacije