Cabaret club Lafayette

Cabaret club Lafayette

Karađorđeva 2-4 , Beograd

Rezervišite vaše mesto u cabaret club-u Lafayette

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

Restoran Lafayette – lokacija

Dobro došli na jedno nesvakidašnje i senzacionalno mesto u srcu Beograda! Restoran Lafayette je svoja vrata za goste u Beogradu otvorio 2019. godine, i od tada važi za jedan jedinstven i spektakularan klub sa najlepšim pogledom na reku Savu. Smešten u ekskluzivnom delu Beograda, u Beton Hali, na adresi Karađorđeva 2-4. Već nakon prve posete, nećete ostati ravnodušni, jer ono što vas čeka u restoranu Lafayette je nešto potpuno novo na našim prostorima, a to je činjenica da Lafayette pripada vrsti Cabaret lokala, a kako biste se uveriti u to – posetite nas!

Restoran Lafayette – enterijer

Ovaj restoran krasi jedinstveni enterijer, do sada slabo viđen u noćnom životu Beograda. Dekorisan pažljivo, sa svim bitnim detaljima, sa najmodernijom i najkvalitetnijom rasvetom, učiniće da steknete utisak kakav se može steći samo u svetski poznatim klubovima i restoranima.

Cuisine cabaret club Lafayette maksimalno odiše luksuzom i komforom, i upravo ovde možete doživeti Njujorku u Beogradu! Posetioci su pretežno ugledni biznismeni, ali i javne ličnosti širom Evrope, koje su ovde redovni gosti. Tokom dekorisanja enterijera, cilj je bio da vas apsolutno svaki delić vrati u 30-te ili 40-te godine prošlog veka. Bolje je reći senzacija koju morate doživeti!

Cabaret club Lafayette – novi vid provoda u Beogradu

Novo mesto u gradu za sve ljubitelje ekscentričnog provoda. Kao što smo već rekli, restoran Lafayette pripada vrsti Cabaret lokala, što nije česta pojava u Beogradu. Reč “kabare” potiče iz francuskog jezika, i predstavlja vid zabavnog pozorišnog tipa provoda. Ovde ćete moći da vidite i uživate u najzanimljivijim pozorišnim koreografijama u kojima ćete uživati do kasnih večernjih sati.

Gastronomska ponuda restorana Lafayette

Kada je u pitanju gastro ponuda ovog ekskluzivnog restorana, možete uživati u azijskim i francuskim specijalitetima, koje zajedno sa svojim profesionalnim timom priprema naš poznati šef kuhinje. Vaša nepca biće očarana! A naravno, uz izvanredne obroke, ne smete propustiti najkvalitetnija pića koje restoran Lafayette ima u ponudi. Možete uživati u najkvalitetnijem šampanjcu, mnogobrojnim etiketama domaćih i stranih vina iz najkvalitetnijih vinarija, kao i u širokoj ponudi osvežavajućih koktela pažljivo pripremanim da osvoje vaša srca!

Pogledajte cenovnik!

Cabaret club Lafayette – parking

Za goste svih restorana i klubova Beton Hale obezbeđen je veliki gradski parking na kome možete bezbrižno ostaviti svoj automobil i do ranih jutarnjih sati uživati u kvalitetnom i nezaboravnom provodu. Naravno, ukoliko planirate da uživate u provodu na uobičajeni, srpski način, uz pomalo alkohola, onda izaberite neki drugi vid prevoza kako bi vaša bezbednost bila na prvom mestu!

Rezervacije – cabaret club Lafayette

Cabaret club Lafayette je izuzetno poželjno mesto za izlazak, i zbog toga je neophodno rezervisati mesto unapred. Rezervacije su obavezne i besplatne, a možete ih izvršiti putem našeg sajta ili pozivom na broj 062/ 780-100. Doživite provod iz snova, na nesvakidašnji način u srcu Beograda! Cabaret club Lafayette je mesto koje morate posetiti!

Galerija cabaret club-a Lafayette

Vaše mesto u cabaret club-u Lafayette vas čeka

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

Online rezervacije