Hotelske sale

Najveći izbor Hotelskih sala za sve vrste proslava

Potreban vam je savet povodom odabira hotelske sale iz naše ponude?

062 780 100

HOTEL MAJESTIC
Rezervišite salu za proslavu u najluksuznijim beogradskim hotelima
RADISSON BLU
Rezervišite salu za proslavu u najluksuznijim beogradskim hotelima
HOTEL HILTON
Rezervišite salu za proslavu u najluksuznijim beogradskim hotelima
HOTEL MAJDAN
Rezervišite salu za proslavu u najluksuznijim beogradskim hotelima
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Pronađite savršenu hotelsku salu za vašu proslavu

Najbolje hotelske sale na jednom mestu. Odaberite hotel i rezervišite vašu salu.

Obilićev Venac 28

Hotel Majestic

Hotel Majestic sagrađen u Art Deco stilu 1937.g, lociran je u srcu Beograda, u popularnoj pešačkoj zoni Knez Mihailove. Ova kultna institucija Grada Beograda zadržala je duh tradicije, elegancije i prestiža.

Bulevar vojvode Mišića

Hotel Radisson Blu

Glamurozan i moderan stil Radisson Collection Hotela će vas osvojiti pri samom ulasku u glavno predvorje i budite sigurni da će vas lepota enterijera pratiti na svakom koraku. Kvalitet soba i luksuz kojim odišu premašiće očekivanja, i zato ne morate da brinete da li će vaši standardi biti zadovoljeni.

Bulevar kralja Aleksandra 69

Hotel Metropol

Metropol Palace svojom pojavom, enterijerom i besprekornom uslugom, slikovito predstavlja oličenje luksuza i elegancije na jednom mestu.

Mokroluška 174d

Hotel Majdan

Na dobro poznatoj lokaciji hotela Majdan – Mokroluškoj ulici 174d, prostire se sala kapaciteta do 350 ljudi, sa posebno uređenim enterijerom. Jedinstvena rasveta sa kristalnim lusterima, roto-glavama i sufitima u boji samo su neki od modernih detalja koji doprinose raskoši hotela Majdan.

Vladimira Popovića 10

Hotel Crowne Plaza

Crowne Plaza hotel poseduje specijalno dizajniran enterijer i opremu prema svetskim standardima. U sastavu hotela se nalaze sobe, sale za sastanke, apartmani dizajnirani tako da pruže potpuni osećaj komfora, kao i najviši nivo usluge – bilo da ste došli zbog posla ili na odmor.

Kralja Milana 35

Hotel Hilton

Fenomenalni pogled sa osmog sprata hotela Hilton oduševiće svakog gosta, ali i sve one koji požele da uživaju u ručku ili večernjem koktelu. Ovde vas očekuju jedinstveni specijaliteti krovnog restorana SkyLounge, a ovaj luksuzni restoran-bar se može pohvaliti izvrsnom kuhinjom inspirisanom azijskim jelima, dok je primamljivi pogled na panoramu grada samo „šlag na torti“.

Bulevar Nikole Tesle 3

Hotel Jugoslavija

Kad god ste se našli u Beogradu, sigurno ste se susreli sa ovim najstarijim luksuznim srpskim hotelom. Smešten na obodu reke, impozantni Garni hotel Jugoslavija nalazi se na obali Dunava više decenija, a tokom svoje istorije ugostio je slavna imena poput Ričarda Niksona i britanske kraljice Elizabete.

Već imate hotelsku salu koju želite da rezervišete?

REZERVIŠITE

Online rezervacije