Hotelske sale

Najveći izbor Hotelskih sala za sve vrste proslava

Potreban vam je savet povodom odabira hotelske sale iz naše ponude?

062 780 100

Slide
HOTEL MAJESTIC
Rezervišite salu za proslavu u najluksuznijim beogradskim hotelima
Slide
RADISSON BLU
Rezervišite salu za proslavu u najluksuznijim beogradskim hotelima
Slide
HOTEL HILTON
Rezervišite salu za proslavu u najluksuznijim beogradskim hotelima
Slide
HOTEL MAJDAN
Rezervišite salu za proslavu u najluksuznijim beogradskim hotelima
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Pronađite savršenu hotelsku salu za vašu proslavu

Najbolje hotelske sale na jednom mestu. Odaberite hotel i rezervišite vašu salu.

Obilićev Venac 28

Hotel Majestic

Hotel Majestic sagrađen u Art Deco stilu 1937.g, lociran je u srcu Beograda, u popularnoj pešačkoj zoni Knez Mihailove. Ova kultna institucija Grada Beograda zadržala je duh tradicije, elegancije i prestiža.

Bulevar vojvode Mišića

Hotel Radisson Blu

Glamurozan i moderan stil Radisson Collection Hotela će vas osvojiti pri samom ulasku u glavno predvorje i budite sigurni da će vas lepota enterijera pratiti na svakom koraku. Kvalitet soba i luksuz kojim odišu premašiće očekivanja, i zato ne morate da brinete da li će vaši standardi biti zadovoljeni.

Bulevar kralja Aleksandra 69

Hotel Metropol

Metropol Palace svojom pojavom, enterijerom i besprekornom uslugom, slikovito predstavlja oličenje luksuza i elegancije na jednom mestu.

Mokroluška 174d

Hotel Majdan

Na dobro poznatoj lokaciji hotela Majdan – Mokroluškoj ulici 174d, prostire se sala kapaciteta do 350 ljudi, sa posebno uređenim enterijerom. Jedinstvena rasveta sa kristalnim lusterima, roto-glavama i sufitima u boji samo su neki od modernih detalja koji doprinose raskoši hotela Majdan.

Vladimira Popovića 10

Hotel Crowne Plaza

Crowne Plaza hotel poseduje specijalno dizajniran enterijer i opremu prema svetskim standardima. U sastavu hotela se nalaze sobe, sale za sastanke, apartmani dizajnirani tako da pruže potpuni osećaj komfora, kao i najviši nivo usluge – bilo da ste došli zbog posla ili na odmor.

Kralja Milana 35

Hotel Hilton

Fenomenalni pogled sa osmog sprata hotela Hilton oduševiće svakog gosta, ali i sve one koji požele da uživaju u ručku ili večernjem koktelu. Ovde vas očekuju jedinstveni specijaliteti krovnog restorana SkyLounge, a ovaj luksuzni restoran-bar se može pohvaliti izvrsnom kuhinjom inspirisanom azijskim jelima, dok je primamljivi pogled na panoramu grada samo „šlag na torti“.

Bulevar Nikole Tesle 3

Hotel Jugoslavija

Kad god ste se našli u Beogradu, sigurno ste se susreli sa ovim najstarijim luksuznim srpskim hotelom. Smešten na obodu reke, impozantni Garni hotel Jugoslavija nalazi se na obali Dunava više decenija, a tokom svoje istorije ugostio je slavna imena poput Ričarda Niksona i britanske kraljice Elizabete.

Već imate hotelsku salu koju želite da rezervišete?

REZERVIŠITE

Online rezervacije