Sale za proslave

Pronađite idealan prostor za sve vrste proslava

Potreban vam je savet prilikom odabira sale za proslave iz naše ponude?

062 780 100

Slide
SALA MAJESTIC
Rezervišite salu za sve vrste proslava
Slide
HOTEL JUGOSLAVIJA
Rezervišite salu za sve vrste proslava
Slide
KARBON EVENT CENTAR
Rezervišite salu za sve vrste proslava
Slide
HOTEL METROPOL
Rezervišite salu za sve vrste proslava
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Sale za proslave po vašoj meri

Najbolje Beogradske sale za proslave na jednom mestu. Odaberite salu i rezervišite vaš datum za proslavu.

Obilićev Venac 28

Hotel Majestic

Hotel Majestic sagrađen u Art Deco stilu 1937.g, lociran je u srcu Beograda, u popularnoj pešačkoj zoni Knez Mihailove. Ova kultna institucija Grada Beograda zadržala je duh tradicije, elegancije i prestiža.

Bulevar vojvode Mišića

Hotel Radisson Blu

Glamurozan i moderan stil Radisson Collection Hotela će vas osvojiti pri samom ulasku u glavno predvorje i budite sigurni da će vas lepota enterijera pratiti na svakom koraku. Kvalitet soba i luksuz kojim odišu premašiće očekivanja, i zato ne morate da brinete da li će vaši standardi biti zadovoljeni.

Bulevar kralja Aleksandra 69

Hotel Metropol

Metropol Palace svojom pojavom, enterijerom i besprekornom uslugom, slikovito predstavlja oličenje luksuza i elegancije na jednom mestu.

Surčinska 19b

Garden Hill

Predstavljamo vam najnoviju ekskluzivnu salu za sve vrste proslava – Garden Hill. Smeštena u mirnom delu Ledina – u Surčinskoj ulici br. 19b, pruža prestižan provod i uživanje na najvišem nivou.

Svetogorska 48

Klub Voice

U klubu Voice provod je uvek drugačiji od onoga na šta ste inače navikli. Njihov fokus nije na dovođenju velikih imena i naglašavanjem da se mesta moraju rezervisati nedeljama unapred, već na tome da noćni provod postane zajednička luda žurka i da se svi podjednako dobro zabave.

Ušće b.b.

Move Belgrade

Fenomenalni pogled na Kalemegdan, Ušće Save u Dunav kao i Stari grad, oduševiće svakog gosta, ali i sve one koji požele da uživaju u ručku ili večernjem koktelu. Ako ste u potrazi za luksuznim mestom koje će apsolutno opravdati vaša očekivanja, i to za svaku proslavu, onda je Move savršen izbor!

Ušće 10

Konzulat Waterfront

Vaš izbor je da li želite da ga posetite danju ili noću ali svakako nećete ostati ravnodušni. Možete se odlučiti za ručak sa prijateljima ili poslovni sastanak.

Mokroluška 174d

Hotel Majdan

Na dobro poznatoj lokaciji hotela Majdan – Mokroluškoj ulici 174d, prostire se sala kapaciteta do 350 ljudi, sa posebno uređenim enterijerom. Jedinstvena rasveta sa kristalnim lusterima, roto-glavama i sufitima u boji samo su neki od modernih detalja koji doprinose raskoši hotela Majdan.

Obrenovački drum 39

Just Vanilla

Na najatraktivnijoj lokaciji – na Adi Ciganliji sa Makiške strane, nalazi se mesto za pravo uživanje! Mesto gde sve suvišne misli i brige nestanu, a ostane samo ono najlepše i najslađe – Just Vanilla.

Vladimira Popovića 10

Hotel Crowne Plaza

Crowne Plaza hotel poseduje specijalno dizajniran enterijer i opremu prema svetskim standardima. U sastavu hotela se nalaze sobe, sale za sastanke, apartmani dizajnirani tako da pruže potpuni osećaj komfora, kao i najviši nivo usluge – bilo da ste došli zbog posla ili na odmor.

Severni bulevar 6A

Karbon Event Centar

Karbon event centar vrši organizaciju svih vrsta proslava – venčanja, poslovnih događaja, tematskih žurki, snimanja spotova, kulturno-umetničkih manifestacija, modnih revija i svega što zamislite!

Dunavska 74c

Just & Lobby

Just & Lobby je glamurozan i savremen event centar prilagođen svim vašim potrebama i zahtevima. Nalazi se u Dunavskoj ulici 74c u Beogradu i godinama unazad uspešno organizuje proslave za pamćenje.

Već imate salu koju želite da rezervišete?

REZERVIŠITE

Online rezervacije