Tranzit Bar

Tranzit Bar

Braće Krsmanović 8 , Beograd

Rezervišite vaše mesto u Tranzit Baru

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

O Tranzit Baru

„Tranzit Nouveau“ u „tri reči“ – klub, restoran bar i letnja bašta

Ukoliko ste u „tranzitu“ u Beogradu obavezno svratite u noćni klub pod nazivom „Tranzit Nouveau“. Ovaj noćni prestonički lokal osvaja sve goste punim srcem i plućima. Neverovatna atmosfevra i pun bar pokazuje da je „Tranzit“ sigurno jedan od najboljih prestoničkih klubova. Zato, ne dozvolite da Vas put nanese „tranzitom“ već obavezno posetite ovaj klub koji treba da bude na prvom mestu u vašem notesu, kada su izlasci u pitanju. Nalazi se u ulici Braće Krsmanović 8.

Đorđije Stajkić, vlasnik „Tranzit Nouveau-a“, kaže za sajt www.reserve.rs da je ovaj klub mesto sa specifičnim konceptom.
– Kod nas se nalazi sve u tri reči – klub, restoran bar i letnja bašta. „Tranzit Nouveau“ je multifunkcionalni objekat. Radimo svakim danom od 13 do 03 sati, sem ponedeljka. Ime „Tranzit“ je inspirisano gastronomskim, muzičkim i enološkim konceptom. Kod nas je muzika, hrana i piće sa svih meridijana – objašnjava Stajkić i dodaje:
– Imamo ’’top’’ di-džejeve, beogradsku sjajnu ekipu kuvara sa internacionalnim iskustvom, barmene iz najboljih klubova u svetu. Okupili smo zaista najbolju ekipu iz raznih struka vezanih za ugostiteljstvo. Uspeli smo svojim konceptom da nivo ugostiteljstva u Savamala i Beogradu podignemo za čitavu lestvicu – kaže vlasnik ovog popularnog prestoničkog bara.

Autor: Dragan Stanimirović

Galerija Tranzit Bara

Lokacija

Vaše mesto u Tranzit Baru vas čeka

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

Online rezervacije