Tranzit Bar

Info i besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Tranzit-bar-Reserve-Logo

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Adresa: Braće Krsmanović 8, Beograd

Program Tranzit Bar-a

Pozovite nas za aktuelni program

O Tranzit Bar - u

„Tranzit Nouveau“ u „tri reči“ – klub, restoran bar i letnja bašta

Ukoliko ste u „tranzitu“ u Beogradu obavezno svratite u noćni klub pod nazivom „Tranzit Nouveau“. Ovaj noćni prestonički lokal osvaja sve goste punim srcem i plućima. Neverovatna atmosfevra i pun bar pokazuje da je „Tranzit“ sigurno jedan od najboljih prestoničkih klubova. Zato, ne dozvolite da Vas put nanese „tranzitom“ već obavezno posetite ovaj klub koji treba da bude na prvom mestu u vašem notesu, kada su izlasci u pitanju. Nalazi se u ulici Braće Krsmanović 8.

Đorđije Stajkić, vlasnik „Tranzit Nouveau-a“, kaže za sajt www.reserve.rs da je ovaj klub mesto sa specifičnim konceptom.
– Kod nas se nalazi sve u tri reči – klub, restoran bar i letnja bašta. „Tranzit Nouveau“ je multifunkcionalni objekat. Radimo svakim danom od 13 do 03 sati, sem ponedeljka. Ime „Tranzit“ je inspirisano gastronomskim, muzičkim i enološkim konceptom. Kod nas je muzika, hrana i piće sa svih meridijana – objašnjava Stajkić i dodaje:
– Imamo ’’top’’ di-džejeve, beogradsku sjajnu ekipu kuvara sa internacionalnim iskustvom, barmene iz najboljih klubova u svetu. Okupili smo zaista najbolju ekipu iz raznih struka vezanih za ugostiteljstvo. Uspeli smo svojim konceptom da nivo ugostiteljstva u Savamala i Beogradu podignemo za čitavu lestvicu – kaže vlasnik ovog popularnog prestoničkog bara.

Autor: Dragan Stanimirović


Galerija Tranzit Bar-a

Podeli sa prijateljima

Kako do Tranzit bar - a?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Braće Krsmanović 8, Beograd, Tranzit Nouveau
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij