Diamond Garden

Diamond Garden

Zrenjaninski Put 82 , Beograd

Rezervišite vaše mesto u kompleksu Diamond Garden

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

Svaki važan događaj u vašem životu zaslužuje da bude krunisan isključivo najboljim provodom, zanosnom lokacijom i ugođajem koji će svima ostati u sećanju. Ukoliko niste sigurni koje bi bilo idealno mesto za predstojeću proslavu, ili još uvek niste pronašli dovoljno čarobno mesto koje će ispuniti sve snove koje ste do sada sanjali, Diamond Garden je izbor sa kojim nema greške.

Zašto da već danas rezervišete Diamond Garden za venčanje, korporativne događaje ili bilo koje druge vrste proslava? Ne postoji samo jedan ispravan odgovor, zato se informišite o svemu u nastavku!

Diamond Garden – raskošna idila kakvu morate da doživite

Skriveni dragulj kakav je Diamond Garden zaslužuje vašu potpunu pažnju. Ovo je zaista nesvakidašnje mesto na kome sve zamisli koje ste prvobitno imali zadobijaju svoju punu formu u realnosti. To je omogućeno velikim izborom atraktivnog sadržaja, koji osim restorana podrazumeva i dva velika bazena na otvorenom, plažni bar, romantično ostrvo iznad bazena, profesionalno osoblje sa dugogodišnjim iskustvom, kao i klupsku rasvetu koja parira svetskim standardima – sve to, ali i mnogo više, Diamond Garden obezbeđuje i vama i vašim gostima sa ciljem da vaš poseban dan učinimo još više posebnim i nezaboravnim.

Mesto gde je svaki početak savršen – Diamond Garden

Na svega desetak minuta udaljenosti autom od Trga Republike, preciznije na Zrenjaninskom putu, nalazi se Diamond Garden, skriveni kutak koji unosi veliku dozu raskoši i maksimalnog užitka. Potpuno prilagodljiv po pitanju organizacije, kao i sa svim kreativnim i ambijentalnim resursima neophodnim da se dodatno “začini“ svaki vid proslave, Diamond Garden je pravo mesto za savršen početak i nova životna poglavlja čijim putem ste odlučili da pođete – samostalno, sa kolegama ili sa svojom srodnom dušom. Takođe, ne možemo zanemariti i modernu, savremenu arhitekturu objekta koja doprinosi vrhunskoj zabavi svih prisutnih, nezavisno od godišnjeg doba. U odnosu na kvadraturu i dizajn enterijera, Diamond Garden je predviđen da ugosti 300 gostiju tokom zimskog perioda, pri čemu se kapacitet duplira tokom letnjih meseci. U tom periodu je, uz dodatno korišćenje otvorene bašte, moguće ugostiti čak 600 gostiju i organizovati veliku proslavu koja traje do sitnih sati.

Diamond Garden – ekskluzivna sala za venčanje iz snova

Oduvek ste zamišljali luksuznu i elegantnu lokaciju za najvažniji dan u vašem životu? Ne tražite dalje jer je Diamond Garden osnovan sa ciljem da sve vaše ideje sprovede u delo, ali i da prevaziđe vaša očekivanja! Ukoliko još uvek niste, dopustite sebi da izmaštate atmosferu koje ćete se rado sećati u budućnosti, a mi ćemo uspešno realizovati sve što je neophodno za ovaj bitan događaj – vaše je samo da se prepustite potpunom užitku i upamtite sve magične trenutke koji se odigravaju oko vas. Pored ekstravagantne banket sale, predivno dekorisane, uređene i pripremljene za vaše venčanje u svakom pogledu, Diamond Garden nudi i izbor između nekoliko specijalnih paketa, osmišljenih sa puno ljubavi i pažnje, upravo za ovaj važan povod. Svim detaljima koje je važno da “skockamo“ na apsolutno najbolji mogući način bavi se specijalizovani tim iskusnih ugostitelja koji će uspešno akcentovati romantiku i umanjiti nepotreban stres koji neretko okružuje događaje ovog tipa i njihovu kompleksnu organizaciju.

Kuhinja i zalogaji dostojni kraljeva – Diamond Garden

Kulinarski specijaliteti kojima Diamond Garden može da se pohvali istančani su za svačiji ukus, i nepce. Odličan ketering rradi se u saradnji sa profesionalnim ketering servisom, u čijoj kuhinji se prepliću dobro poznate, tradicionalne recepture, sa modernim i nešto egzotičnijim ukusima koji oduzimaju dah i podstiču dodatan apetit. Nezavisno od toga da li proslavljate venčanje, rođendan, krštenje ili je reč o korporativnoj proslavi sa cenjenim kolegama i saradnicima, niko neće ostati gladan – naprotiv, uvek će biti i za zalogaj više!

Diamond Garden – gde lepi trenuci traju duže

Koliko često vam se dogodilo da umorni odlazite kući sa proslave ili da zbog organizovanog dešavanja ne možete da dođete svojim prevozom? Diamond Garden nudi rešenje i za to! Rezervišite unapred dvokrevetnu sobu, deluxe dvokrevetnu sobu ili apartman i dopustite sebi da se uspešno relaksirate nakon višesatnog provoda i korporativnog događaja ili proslave.

Organizacija transporta – Diamond Garden

Više ne morate da brinete o tome kako će vaša porodica iz inostranstva ili iz okolnih gradova doći na vaš događaj, i biti nezamenljiv deo kompletne proslave! Diamond Garden nudi organizaciju transporta za vas ili vaše goste u vidu čarter letova, limuzina, putničkih vozila, autobusa, kao i svih dostavnih vozila nosivosti od 800kg do 10T. Vreme je da odahnete i da se u potpunosti prepustite uživanju, jer vas je na ovaj način Diamond Garden poštedeo svih potencijalnih komplikacija koji se odnose na transport, ali i gubljenja živaca oko osiguravanja dolaska svih osoba koje su vam bitne i bez kojih ne biste mogli ni da zamislite odličnu atmosferu koja je apsolutno zagarantovana – bar kada je u pitanju Diamond Garden!

Ne čekajte, rezervišite Diamond Garden već danas!

Diamond Garden će učiniti da sve bude kako ste zamislili, bilo kojim povodom, kao i da svaki aspekt događaja odražava vašu jedinstvenost i stil koji preferirete, i sve to pod zvezdanim nebom tokom leta ili u ušuškanosti bajkovite sale u periodu zime. Od intimnih okupljanja sa dozom romantike ili porodičnih trenutaka u društvu svih generacija, a koji se ne dešavaju svakog dana, sve do raskošnih banketa, elegantnih venčanja, ceremonija koje se zauvek pamte poput rođenja deteta, krštenja ili rođendana – Diamond Garden pokriva sve što želite i nudi sve što vam je potrebno zarad najboljeg provoda vas i vaših gostiju!

Vaša potraga za idealnom lokacijom za predstojeće događaje se završava upravo ovde, na istom mestu gde se snovi ostvaruju, prevazilaze i kreiraju novi – Diamond Garden vas nestrpljivo očekuje, kao pravi dragulj svedenog luksuza!

Galerija fotografija kompleksa Diamond Garden

Kako stići do Diamond Garden bajkovite oaze?

Ako dolazite iz pravca centra Beograda, pređite Pančevački most i skrenite desno za pravac Zrenjanin-Borča. Nakon što prođete Knez petrol pumpu, ubrzo ćete videći naš bilbord, potom i skretanje za desno. Sada ste u ulici u kojoj se na oko 100m od početka nalazi Diamond Garden.

S druge strane, ako dolazite iz pravca Pupinovog mosta, odvajate se desno za Borču i krećete ka centru grada. Na 6km od skretanja videćete MOL pumpu i posle nje semafor gde skrećete levo. Nakon 300m skrenućete u prvu ulicu levo i ubrzo naići na Diamond Garden. Dobro došli!

Lokacija

Proverite raspoloživost sale u kompleksu Diamond Garden

POZOVITE ODMAH

062 262 212

Online rezervacije