Dobro došli na novi Reserve sajt!

Vaš omiljeni online vodič kroz ugostiteljske objekte i njihovu rezervaciju za sve vrste proslava – Reserve, unapredio je svoje poslovanje novim website-om!

Godinama poznati po korisnim informacijama i uspešnoj saradnji sa klijentima, odlučili smo da proširimo postojeću bazu ugostiteljskih objekata i predstavimo je na novi način.

Savršen užitak na samo par klikova

Ukoliko planirate neobaveznu kafu sa prijateljima, poslovni ručak, ili svadbu, Reserve je pravi izbor za pronalazak savršenog prostora za slavlje, nezavisno od povoda i doba godine. Sadržaj i segmentacija website-a osmišljeni su tako da se na jednom mestu nalaze sve najbitnije informacije za jedan ugostiteljski objekat: od izgleda enterijera, vrste kuhinje, muzičkog programa i samih fotografija lokala, do mogućnosti izvršavanja rezervacije na vrlo brz način –online ili pozivom na broj telefona!

Novi Reserve website dizajniran je tako da omogućava jednostavnu navigaciju kroz sadržaj koji grupiše ugostiteljske objekte po vrsti delatnosti – tu su restorani, sale za proslave i venčanja, hotelske sale i noćni klubovi. Na ovaj način, korisnicima Reserve website-a smo omogućili da se efikasno kreću kroz željene kategorije, kao i da se sa lakoćom informišu o određenom ugostiteljskom objektu, njegovom radnom vremenu, adresi, tipu objekta, ponudi, kontaktu i svim ostalim važnim podacima.

Unapređen korisnički interfejs

Sadržaj svake stranice je koncipiran tako da prilikom odabira kategorija i mesta prvo možete videti naziv i adresu ugostiteljskog objekta, kao primarne informacije, a zatim smo se kroz detaljne opise i moderan dizajn maksimalno potrudili da približimo atmosferu, izgled i ukuse sa kojima se možete susresti u željenom objektu, rezervacijom preko Reserve website-a!

Agencija Reserve pruža sve usluge bez ikakve naknade, što ističemo kao jedan od najvažnijih aduta našeg poslovanja, a osim tipičnih ugostiteljskih objekata, korisnici takođe mogu izvršiti i rezervaciju za razne hotele, hostele, dečije igraonice, spa centre itd.

Sve prethodno navedeno bilo je glavni pokretač potrebe za unapređenjem Reserve website-a, jer smo upravo njime krunisali godinama unazad uspešnu saradnju sa klijentima i ugostiteljskim objektima, a rezultirali zadovoljnim korisnicima.

Online rezervacije