Downtown Bar

info 062780300 ili

online rezervacija

Restoran Downtown je nova zvezda na bogatom ugostiteljskom nebu Beograda. Svoje mesto našao je u Crnogorskoj ulici broj 8. Čim zakoračite u ovaj restoran shvatićete da je u njegovo uređenje uloženo mnogo truda. Restoran predstavlja u istom trenutku luksuz,eleganciju, a ipak je tako  prijatan i opušten.

Iskusni ugostitelji dobro znaju da ključ uspeha leži upravo u spajanju najvećih ljudskih pasija. Upravo to su i uradili i spojili istinsku ljubav prema dobrom zalogaju sa odličnom muzikom. Samo takva kombinacija predstavlja pravi raj za dušu. U kuhinji restorana Downtown bar krčkaju se samo najkvalitetniji sastojci, koji su začinjeni velikom dozom ljubavi i najkvalitetnijih začina. Svaki i najmanji miris koji se otme iz ušuškane kuhinje ovog restorana učiniće da vam se probude sva čula i oživi apetit.

Osim odlične hrane ovde možete uživati i u velikom izboru pića, što će svakom zalogaju dati posebnu, najlepšu notu. Za kompletno uyivanje Na raspolaganju je ljubazno osoblje i raspoloženi konobari koji će se potruditi da već na prvu posetu ovo postane jedano od vaših omiljenih mesta. Posetite ga i uverite se da prava kulinarska magija čeka da bude otkrivena u sjajnom beogradskom restoranu koji nosi naziv Downtown.

Otvoreni smo uvek bilo da zelite da popijete vasu jutarnju kafu, ručate ili uzivate u koktelima do ranih jutarnjih casova. Nas najveci kompliment je sto ste nas prihvatili kao naviku. Trudimo se da budemo dobri domacini. Docekacemo Vas sa osmehom na licu i uz pazljivo biranu muziku u prijatnoj atmosferi uzivate u onome zbog cega ste dosli.

Budite uvereni da nećete napraviti loš izbor.

 

 

 

Podeli sa prijateljima
Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Crnogorska br.8
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):

Ostavite odgovor

 
Prikaži
Sakrij