Hotel Hilton

Hotel Hilton

Kralja Milana 35 , Beograd

Rezervišite salu u Hotelu Hilton za vašu proslavu

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

Hotel Hilton opis

Čak i ukoliko niste upoznati sa globalnom hotelijerskom industrijom, ime Hilton svima je odavno poznato. Najuži centar Beograda, na adresi Kralja Milana 35, od pre nekoliko godina obogaćen je ovim hotelom svetskog glasa, i otvara vrata svim posetiocima koji beskompromisno žele da svoj odmor provedu u luksuznom Hilton hotelu, ili da upravo ovde organizuju sve vrste proslava – poslovne konferencije, ali i događaje privatnog tipa.

Fenomenalni pogled sa osmog sprata hotela Hilton oduševiće svakog gosta, ali i sve one koji požele da uživaju u ručku ili večernjem koktelu. Ovde vas očekuju jedinstveni specijaliteti krovnog restorana SkyLounge, a ovaj luksuzni restoran-bar se može pohvaliti izvrsnom kuhinjom inspirisanom azijskim jelima, dok je primamljivi pogled na panoramu grada samo „šlag na torti“.

Hilton se takođe može pohvaliti sada već legendarnim prizemnim restoranom TwoKings koji nudi doručak na bazi švedskog stola i jela po narudžbini za ručak i večeru. U Hilton hotelu moguće je rezervisati sale za sastanke, prezentacije, ili bilo koja dešavanja koja želite da provedete u ovom jedinstvenom, luksuznom ambijentu.

Izazovno je opisati rečima nemerljiv užitak koji Hilton obećava i ispunjava u potpunosti. Zato je naš apsolutni savet da se i sami uverite u sve lepote ovog mesta, kao i da priuštite sebi, ali i vašim najbližima ili kolegama neponovljiv događaj svakog tipa, upravo u fantastičnoj sali Hilton hotela!

Ako ste u potrazi za luksuznim mestom koje će apsolutno opravdati vaša očekivanja, i to za svaku proslavu, onda je hotel Hilton savršen izbor!

Doček Nove godine u hotelu Hilton

Kada se grad Beograd obuče u svečano ruho i svetla počnu da trepere na svakom koraku, hotel Hilton postaje mesto gde se tradicija i luksuz spajaju u nezaboravnu proslavu dočeka Nove godine.
U srcu Beograda, na prestižnoj adresi Kralja Milana 35, Hilton otvara svoja vrata za sve one koji žele da isprate staru i dočekaju novu godinu u ambijentu koji odiše elegancijom i sofisticiranošću.

Ne propustite priliku da budete deo ekskluzivne proslave u jednom od najluksuznijih hotela u Beogradu. Rezervišite svoje mesto na vreme i doživite doček Nove godine kakav zaslužujete, samo u hotelu Hilton!

Galerija sale Hotela Hilton

Lokacija

Proverite raspoloživost sale u Hotelu Hilton

POZOVITE ODMAH

062 262 212

Online rezervacije