RESTORAN LAFAYETTE

Lafayette je jedan od novih lokala u Beogradu s savršenim pogledom na reku u Beton hali, pravi mali raj za vaš um, oči i nepce. Sa vrlo ekscentričnim izgledom, ukrašen najmodernijom i najkvalitetnijom rasvetom, ovaj klub podseća na svetski poznate klubove i zaista predstavlja pravu senzaciju.

Cuisine cabaret club Lafayette odiše besprekornim luksuzom i komforom, pa ga često posećuju ugledni biznismeni, ali i javne ličnosti širom Evrope koji su sada redovni gosti. Svaki delić ovog kluba uređen je s posebnom pažnjom i osmišljen tako da nas vrati u tridesete ili četrdesete godine prošlog veka.

 

Restoran Lafayette – enterijer

Ovaj restoran krasi jedinstveni enterijer, do sada slabo viđen u noćnom životu Beograda. Dekorisan pažljivo, sa svim bitnim detaljima, sa najmodernijom i najkvalitetnijom rasvetom, učiniće da steknete utisak kakav se može steći samo u svetski poznatim klubovima i restoranima.

Cuisine cabaret club Lafayette maksimalno odiše luksuzom i komforom, i upravo ovde možete doživeti Njujorku u Beogradu! Posetioci su pretežno ugledni biznismeni, ali i javne ličnosti širom Evrope, koje su ovde redovni gosti. Tokom dekorisanja enterijera, cilj je bio da vas apsolutno svaki delić vrati u 30-te ili 40-te godine prošlog veka. Bolje je reći senzacija koju morate doživeti!

Cabaret club Lafayette – novi vid provoda u Beogradu

Novo mesto u gradu za sve ljubitelje ekscentričnog provoda. Kao što smo već rekli, restoran Lafayette pripada vrsti Cabaret lokala, što nije česta pojava u Beogradu. Reč “kabare” potiče iz francuskog jezika, i predstavlja vid zabavnog pozorišnog tipa provoda. Ovde ćete moći da vidite i uživate u najzanimljivijim pozorišnim koreografijama u kojima ćete uživati do kasnih večernjih sati.

Gastronomska ponuda restorana Lafayette

Kada je u pitanju gastro ponuda ovog ekskluzivnog restorana, možete uživati u azijskim i francuskim specijalitetima, koje zajedno sa svojim profesionalnim timom priprema naš poznati šef kuhinje. Vaša nepca biće očarana! A naravno, uz izvanredne obroke, ne smete propustiti najkvalitetnija pića koje restoran Lafayette ima u ponudi. Možete uživati u najkvalitetnijem šampanjcu, mnogobrojnim etiketama domaćih i stranih vina iz najkvalitetnijih vinarija, kao i u širokoj ponudi osvežavajućih koktela pažljivo pripremanim da osvoje vaša srca!

Pogledajte cenovnik!

Cabaret club Lafayette – parking

Za goste svih restorana i klubova Beton Hale obezbeđen je veliki gradski parking na kome možete bezbrižno ostaviti svoj automobil i do ranih jutarnjih sati uživati u kvalitetnom i nezaboravnom provodu. Naravno, ukoliko planirate da uživate u provodu na uobičajeni, srpski način, uz pomalo alkohola, onda izaberite neki drugi vid prevoza kako bi vaša bezbednost bila na prvom mestu!

Rezervacije – cabaret club Lafayette

Cabaret club Lafayette je izuzetno poželjno mesto za izlazak, i zbog toga je neophodno rezervisati mesto unapred. Rezervacije su obavezne i besplatne, a možete ih izvršiti putem našeg sajta ili pozivom na broj 062/ 780-100. Doživite provod iz snova, na nesvakidašnji način u srcu Beograda! Cabaret club Lafayette je mesto koje morate posetiti!

Muzika:
Piće:
Hrana:
Cena:
Online rezervacije