Restoran Bela reka

Restoran Bela reka

Tošin bunar 179 , Beograd

Rezervišite vaše mesto u restoranu Bela reka

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

O restoranu Bela reka

Neodoljivi ukusi su ono što obožavaoci istinskog kvaliteta zaista vrednuju. Zato je nacionalni restoran Bela reka u svoju gastro-ponudu uvrstio jedinstvene domaće specijalitete i tradicionalna jela pripremljena na autentičan način.

Susret tradicionalnog i modernog kreirao je izvrstan meni, ali i enterijer restorana Bela reka. Ono što čini ovaj restoran posebnim je i njegova lična farma na živopisnim Homoljskim planinama, koja obezbeđuje isključivo sveže i prirodno gajene namirnice za vaš potpuni užitak.

Prostran ambijent okupan prirodnim svetlom jedan je od razloga zašto je Bela reka neodoljiva pri svakoj poseti. Za ljubitelje kvalitetnog domaćeg mesa i vrhunskog vina, ne postoji bolja adresa od Tošinog bunara 179, gde se ovaj restoran nalazi već godinama.

Samo jedna poseta restoranu Bela reka je dovoljna da potvrdi sve kvalitete koje ovo mesto s ponosom nosi, ali za bilo koje skeptike, tu je i priznanje TripAdvisor-a „Travelers’ Choice 2020“ koje potvrđuje da je Bela reka među najboljim restoranima u svetu.

Ovo je mesto gde se opušta uz najfinija vina ili rakije i mesto koje budi sva vaša čula– zato, nemojte propustiti priliku da svoje posebne trenutke obeležite u restoranu Bela reka koji će od bilo kog slavlja ili događaja zaista napraviti istinski spektakl i erupciju nezaboravnog užitka.

Rezervišite svoje mesto već danas!

Galerija restorana Bela reka

Lokacija

Vaše mesto u restoranu Bela reka vas čeka

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

Online rezervacije