2017 Hotel Marketing by BookingSuite

2017 Hotel Marketing by BookingSuite

Dunavska 74c , Beograd

Rezervišite restoran Just & Lobby za vašu proslavu

BOOK NOW

062 262 212

O restoranu Just & Lobby

Just & Lobby is a glamorous and contemporary event center tailored to all your needs and requirements. It is located in Dunavska Street 74c in Belgrade and has been successfully organizing celebrations to remember for years.

Savršeno uređen enterijer Just & Lobby event centra, u kombinaciji cigle i drveta, bez sumnje će ostaviti utisak na vas! Uz svu prateću opremu koja je na raspolaganju klijentima, u koju spadaju stolovi i stolice sa navlakama, stoljnjaci, rasveta i ozvučenje, mnogi ga smatraju biserom arhitekture i jedinstvenim prostorom beogradskog ugostiteljstva.

Pored kompletne organizacije sa dekoracijom, hranom i svim pratećim elementima, Just & Lobby event centar pruža mogućnost izbora između 5 različitih menija za svadbe, 4 različita za doček svatova, set menija i garantuje odgovor na sve vaše zahteve, čak i na one koji ne spadaju u već postojeće pakete menija. Iako je akcenat na organizaciji venčanja, u Just & Lobby event centru u obzir dolaze i sve druge vrste proslava.

Obratite se Just & Lobby timu i ostvarite vaše venčanje iz snova!

Doček Nove godine u Just & Lobby

Kada se približi kraj godine i počnu pripreme za najluđu noć, Just & Lobby postaje mesto gde se snovi pretvaraju u stvarnost. U srcu Beograda, ovaj glamurozni event centar otvara svoja vrata za sve one koji žele da dočekaju Novu godinu u ambijentu koji odiše elegancijom i sofisticiranošću

Kada se približi kraj godine i počnu pripreme za najluđu noć, Just & Lobby postaje mesto gde se snovi pretvaraju u stvarnost. U srcu Beograda, ovaj glamurozni event centar otvara svoja vrata za sve one koji žele da dočekaju Novu godinu u ambijentu koji odiše elegancijom

Galerija restorana Just & Lobby

Site

Proverite raspoloživost sale u restoranu Just & Lobby

CALL NOW

062 262 212

Online reservations