Restoran Just & Lobby

Restoran Just & Lobby

Dunavska 74c , Beograd

Rezervišite restoran Just & Lobby za vašu proslavu

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

O restoranu Just & Lobby

Just & Lobby je glamurozan i savremen event centar prilagođen svim vašim potrebama i zahtevima. Nalazi se u Dunavskoj ulici 74c u Beogradu i godinama unazad uspešno organizuje proslave za pamćenje.

Savršeno uređen enterijer Just & Lobby event centra, u kombinaciji cigle i drveta, bez sumnje će ostaviti utisak na vas! Uz svu prateću opremu koja je na raspolaganju klijentima, u koju spadaju stolovi i stolice sa navlakama, stoljnjaci, rasveta i ozvučenje, mnogi ga smatraju biserom arhitekture i jedinstvenim prostorom beogradskog ugostiteljstva.

Pored kompletne organizacije sa dekoracijom, hranom i svim pratećim elementima, Just & Lobby event centar pruža mogućnost izbora između 5 različitih menija za svadbe, 4 različita za doček svatova, set menija i garantuje odgovor na sve vaše zahteve, čak i na one koji ne spadaju u već postojeće pakete menija. Iako je akcenat na organizaciji venčanja, u Just & Lobby event centru u obzir dolaze i sve druge vrste proslava.

Obratite se Just & Lobby timu i ostvarite vaše venčanje iz snova!

Doček Nove godine u Just & Lobby

Kada se približi kraj godine i počnu pripreme za najluđu noć, Just & Lobby postaje mesto gde se snovi pretvaraju u stvarnost. U srcu Beograda, ovaj glamurozni event centar otvara svoja vrata za sve one koji žele da dočekaju Novu godinu u ambijentu koji odiše elegancijom i sofisticiranošću

Kada se približi kraj godine i počnu pripreme za najluđu noć, Just & Lobby postaje mesto gde se snovi pretvaraju u stvarnost. U srcu Beograda, ovaj glamurozni event centar otvara svoja vrata za sve one koji žele da dočekaju Novu godinu u ambijentu koji odiše elegancijom

Galerija restorana Just & Lobby

Lokacija

Proverite raspoloživost sale u restoranu Just & Lobby

POZOVITE ODMAH

062 262 212

Online rezervacije