Salon 1905

Salon 1905

Karađorđeva 48 , Beograd

Rezervišite vaše mesto u restoranu Salon 1905

BOOK NOW

062 262 212

O restoranu Salon 1905

If you want to enjoy lunch with friends or colleagues in an ambience that will remind you of the period from the beginning of this century – Salon 1905 is the right place for your next celebration of any type!

Salon 1905 smešten je u zgradi koja predstavlja pravo remek-delo, miks mešovite i secesijske arhitekture koja ne može ostati neprimećena, posebno u očima zaljubljenika u arhitekturu iz perioda barokne umetnosti.

U kultnom zdanju “Geozavod”, u samom srcu starog centra Beograda, smešten je Salon 1905. Enterijer je ”umotan” u blistavi mesing, mermer i zlato te odiše luksuzom i prefinjenošću, i na goste uvek ostavlja magičan utisak.

Kuhinja restorana Salon 1905 poznata je po svojim zanimljivim receptima. Ogromno međunarodno iskustvo kuvara svaki put čini vaš ugođaj tokom posete još više posebnim. Takođe, Salon 1905 stavlja poseban akcenat i na vinsku kartu, koja je kreirana kao narativ koji vas vodi kroz geografsku istoriju srpskog regiona.

Ukoliko poželite da provedete večernje sate u ovom restoranu, petkom i subotom imate priliku da uživate u otmenim zvukovima jazz muzike u izvođenju raznih bendova.

Uverite se u kvalitet i autentične ukuse i mirise, koji će vas osvojiti već pri prvom ulasku u Salon 1905, organizacijom svih vrsta proslava!

Doče Nove godine

Kada je u pitanju doček Nove godine, Salon 1905 pruža jedinstveno iskustvo za goste. U ovom prelepom ambijentu, možete dočekati Novu godinu uz luksuznu atmosferu, bogatu hranu i sjajan zabavni program. Restoran nudi poseban meni za ovu priliku s kulinarskim delicijama koje će zadovoljiti i najzahtevnije gurmane.

Takođe, možete očekivati ​​posebne muzičke nastupe i zabavu koja će vas provesti kroz prelazak u Novu godinu. Detalji o programu, cenama i rezervacijama obično se objavljuju na njihovoj web stranici ili društvenim medijima kako se datum Nove godine približava.

Ukoliko planirate doček Nove godine u Beogradu u elegantnom okruženju sa vrhunskom hranom i muzikom, Salon 1905 može biti odličan izbor za vašu proslavu. Ne zaboravite rezervisati svoje mesto na vreme jer su ovakvi događaji obično veoma traženi.

Galerija restorana Salon 1905

Site

Vaše mesto u restoranu Salon 1905 vas čeka

BOOK NOW

062 262 212

Online reservations