Konzulat Waterfront

Konzulat Waterfront

Ušće 10 , Novi Beograd, Beograd

Rezervišite vaše mesto na splavu Konzulat Waterfront

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

O splavu Konzulat Waterfront

Splav Konzulat Waterfront je mesto gde treba BITI!

Vaš izbor je da li želite da ga posetite danju ili noću ali svakako nećete ostati ravnodušni. Možete se odlučiti za ručak sa prijateljima ili poslovni sastanak. Budite sigurni da će osoblje splava Konzulat učiniti sve da se osećate prijatno. Možete ga posestiti i u jutarnjim časovima i uživati na miru u doručku i najlepšem pogledu na Kalemegdan. Ljubitelje nargile može dovesti baš ovde. Krevet pored reke, kvalitetna hrana, veliki izbor pica i dobar pogled kombinacija su za savršen predah. Sa sobom možete povesti i svog ljubimca jer je splav petfriendly.

Pogledajte cenovnik!

Novogodišnja bajka na Splavu Konzulat

Zamislite doček Nove godine uz pogled na čuvenu skulpturu Pobednika, dok svetla Beograda igraju na površini reke.

Splav Konzulat, često nazivan „Konzulat na vodi„, postaje čarobno mesto kada se približe praznici. Sa svojim elegantnim enterijerom i prelepim pogledom na reku, ovaj splav nudi savršenu kulisu za nezaboravnu novogodišnju noć.

Kako sati prolaze, svaki kutak splava oživljava. Globusi, koji su inače zaštitni znak ovog mesta, sada postaju središnji deo dekoracije, podsećajući goste na sve čarolije koje svet nudi i avanture koje ih čekaju u novoj godini.

Zašto Splav Konzulat treba da bude vaš izbor za doček?

  1. Dnevna idila: Pre nego što se noćna magija započne, uživajte u mirnom ambijentu Konzulata, gde svetlost dana obasjava elegantan enterijer i pruža vam priliku za opuštanje pred veliku noć.
  2. Bez premca u usluzi: Osoblje splava je obučeno da vaš doček učini posebnim. Sa osmehom na licu i pažnjom prema svakom detalju, oni će se postarati da vaša noć prođe savršeno.
  3. Kulinarstvo na visokom nivou: Poseban novogodišnji meni, kreiran od strane iskusnih kuvara, garantuje gastronomsko putovanje koje će vas oduševiti.
  4. Muzički spektakl: Kako se približava ponoć, muzika postaje glasnija, a plesni podijum se puni. Uživajte u nastupima popularnih izvođača i dočekajte prve trenutke nove godine uz omiljene melodije.
  5. Relaksacija uz reku: Jedinstveni kreveti za dnevno opuštanje postaju savršeno mesto za odmor nakon plesa. Uz čašu šampanjca, uživajte u pogledu na reku i prve zrake jutarnjeg sunca.

Ne čekajte poslednji trenutak. Rezervišite svoje mesto na Splavu Konzulat i doživite doček Nove godine kakav zaslužujete – uz sjaj, stil i nezaboravne trenutke.

Galerija splava Konzulat Waterfront

Lokacija

Proverite raspoloživost splava Konzulat Waterfront

POZOVITE ODMAH

062 262 212

Online rezervacije