Vila Majur

Vila Majur

Put Edvarda Kardelja 445 , Kelebija

Rezervišite Vila Majur za vašu proslavu

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

Vila Majur opis

Ukoliko niste znali, Subotica krije posebno mesto koje svojim gostima pruža udobnost u svakom smislu – Vila Majur je pravo mesto za sve prilike, a pruža dobrodošlicu svim ljubiteljima nezaboravnih trenutaka, koji su u potrazi za odmorom, uživanjem ili proslavom sa svojim najbližima.

Okružena prirodnim lepotama, prostranim parkom, kao i jezerom za pecanje i teniskim terenima, vila Majur se pobrinula da maksimalno iskusite lepote ovog mesta. Takođe, može da se pohvali i izvanrednom hranom koju neretko prati relaksirajući zvuk tamburice, kao i osobljem koje se trudi da svaki trenutak provedete sa osmehom.

Vila Majur ima prostranu terasu sa pogledom na stogodišnji borov park, a celokupna zgrada je inspirisana otmenim gazdinskim kućama ovog kraja. Takođe, vila Majur je i dobitnik više zlatnih medalja na takmičenjima za turizam i ugostiteljstvo saveznog i republičkog ranga, što potvrđuje neosporiv kvalitet ove udobne i prostrane vile.

Tamburaški ansambl zadužen je za nezaboravnu atmosferu petkom i subotom, dok se na jelovniku nalaze specijaliteti nacionalne i internacionalne kuhinje. Uživanje za sva čula se nesumnjivo nalazi na adresi Put Edvarda Kardelja 445, pa vas pozivamo da se u to uverite i sami!

Vila Majur za vas organizuje razne vrste svečanosti: venčanja, slave, rođendane, godišnjice, koktele, promocije… Zato, rezervišite ovo mesto i iskusite tradiciju, ljupkost i lepote vile Majur već danas!

Galerija slika Vile Majur

Lokacija

Proverite raspoloživost sale u restoranu Vila Majur

POZOVITE ODMAH

062 262 212

Online rezervacije