Garden Hill

Garden Hill

Surčinska 19b , Novi Beograd

Rezervišite restoran Garden Hill za vašu proslavu

REZERVIŠITE ODMAH

062 780 100

O restoranu Garden Hill

Predstavljamo vam najnoviju ekskluzivnu salu za sve vrste proslava – Garden Hill. Smeštena u mirnom delu Ledina – u Surčinskoj ulici br. 19b, pruža prestižan provod i uživanje na najvišem nivou. Ovaj kompleks nije samo za venčanja, već za sve vrste proslava, odiše luksuzom i pruža osećaj maksimalne bezbednosti i privatnosti.

Unutrašnji deo kompleksa, uređen je tako da može da se prilagodi bilo kom broju gostiju, od 200 do 500! Kao specifičan detalj, ističe se posebno koncipiran deo za zabavu najmlađih, koji je smešten tako da mališani uvek budu roditeljima “na oku”.

Pored glamuroznog uređenja sale, bašta koja se nalazi ispred restorana Garden Hill je i te kako vredna pomena! U njoj se tokom letnjih meseci održavaju proslave, a delo je pejzažnog arhitekte, koji je pažljivo birao biljke i učinio da upravo ona postane glavni adut – bajkoviti deo kompleksa koji svakome ostaje u sećanju!

Kada je reč o hrani, Garden Hill pruža mogućnost odabira između tri menija, koji su pažljivo birani i pripremani od strane školovanih kuvara čiji je zadatak da, svojim specijalitetima, upotpune gostima osećaj savršenstva.

Garden Hill je svojim sadržajima opravdao profesionalnost – uverite se i vi!

Galerija restorana Garden Hill

Lokacija

Proverite raspoloživost sale u restoranu Garden Hill

POZOVITE ODMAH

062 780 100

Online rezervacije