Ginger Bar

Ginger Bar

Vinizelosova 46 , Beograd

Rezervišite vaše mesto u Ginger baru

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

O Ginger baru

Ginger Bar svake sezone pokreće novu eru dobre zabave i urbanih ritmova – dakle, pogrešićete ukoliko ne postanete stalni gost ovog lokala!

Topla dorćolska priča koja čini okosnicu Ginger Bar koncerta parira svetskim destinacijama na kojima su žurke kao “dobar dan“, a preukusni kokteli neophodnost bez obzira na vreme koje časovnik prikazuje.

Za ljubitelje tematskih večeri, Ginger Bar osmislio je i sada već tradicionalno organizuje Seksi sredu i Love Is In The Air žurke koje osim nasmejanih lica krase i ritmovi za koje su zaduženi naši poznati DJ-evi poput Danijela Čehranova.

Ginger Bar imamo slobodu da nazovemo i kućom odličnih koktela, koji se miksuju u kombinaciji sa kiselim, slatkim, ali i gorkim notama, i sve to prema vašem ukusu.

Takođe, Ginger Bar se izdvaja i po tome što je pet friendly, tako da su vaša najdraža bića sa šapicama uvek dobrodošla na ovom mestu.

Ne tragajte dalje za novim i drugačijim mestom, završite potragu rezervacijom i ulaskom u Ginger Bar

Doček Nove godine

Doček Nove godine u Ginger Baru predstavlja nezaboravno iskustvo ispunjeno sjajnom atmosferom i vrhunskom zabavom. Ovaj lokal je poznat po svojim tematskim večerima i odličnoj muzici, što ga čini idealnim mestom za proslavu Nove godine.

Naravno, ne zaboravimo ni odlične koktele koje Ginger Bar nudi. Možete očekivati širok izbor ukusnih koktela, prilagođenih vašem ukusu, kako biste proslavu Nove godine učinili još posebnijom.

Galerija Ginger bara

Lokacija

Vaše mesto u Ginger baru vas čeka

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

Online rezervacije