Hotel Crowne Plaza

Hotel Crowne Plaza

Vladimira Popovića 10 , Beograd

Rezervišite salu u Hotelu Crowne Plaza za vašu proslavu

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

O Hotelu Crowne Plaza

Hotel Crowne Plaza već godinama unazad vrši uspešnu organizaciju svih vrsta proslava. Smešten je između dva tržna centra – TC Ušće i Delta City, na samo 13km od aerodroma Nikola Tesla i samo 5min vožnje do centra grada, u ulici Vladimira Popovića 10.

Crowne Plaza hotel poseduje specijalno dizajniran enterijer i opremu prema svetskim standardima. U sastavu hotela se nalaze sobe, sale za sastanke, apartmani dizajnirani tako da pruže potpuni osećaj komfora, kao i najviši nivo usluge – bilo da ste došli zbog posla ili na odmor. Sa 12 funkcionalnih sala za sastanke i različite događaje, koje se prostiru na 1300m² na međuspratu, Crowne Plaza nudi mogućnost organizacije svih vrsta događaja, od sastanaka, privatnih večera, koktela, do velikih poslovnih proslava, venčanja i drugih.

Jedna od glavnih pogodnosti za ljubitelje seminara je činjenica da je Crowne Plaza spojen sa Sava Centrom, najvećim prostorom za konvencije u Beogradu.

Takođe, profesionalno osoblje i vrhunski kuvari će se pobrinuti da sve bude u skladu sa dogovorenim u okviru hotela. Crowne Plaza hotel pruža uslugu na zavidnom nivou, i može odgovoriti na sve vaše zahteve. Izaberite baš ovaj hotel za organizaciju vaše proslave i osetite pravi svetski kvalitet!

Dočekajmo zajedno Novu godinu

U susret Novoj godini 2024, Hotel Crowne Plaza priprema nezaboravno veče za sve svoje goste. Sa ekskluzivnim programom, živom muzikom, doček Nove godine u Crowne Plazi biće pravi spektakl. Posebno osmišljena ponuda uključuje, bogat novogodišnji meni i ponoćni vatromet koji će obasjati noćno nebo Beograda. Uz vrhunsku uslugu i pažljivo odabrane detalje, ovaj doček će biti prilika da se isprate stari trenuci i dočekaju novi u stilu i luksuzu koji samo Crowne Plaza može da ponudi. Rezervišite svoje mesto na vreme i budite deo nezaboravne noći! Pozovite nas na 062 262 212

Galerija Hotela Crowne Plaza

Lokacija

Proverite raspoloživost sale u Hotelu Crowne Plaza

POZOVITE ODMAH

062 262 212