Hotel Jugoslavija

Hotel Jugoslavija

Bulevar Nikole Tesle 3 , Beograd

Rezervišite salu u Hotelu Jugoslavija za vašu proslavu

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

Hotel Jugoslavija opis

Kad god ste se našli u Beogradu, sigurno ste se susreli sa ovim najstarijim luksuznim srpskim hotelom. Smešten na obodu reke, impozantni Garni hotel Jugoslavija nalazi se na obali Dunava više decenija, a tokom svoje istorije ugostio je slavna imena poput Ričarda Niksona i britanske kraljice Elizabete. Zato, tradicija koje traje od 1967. godine samo potvrđuje potencijal ovog istorijskog mesta i ugođaj kakav njegovi gosti i dan danas mogu da očekuju.

Kada odsedate u Garni hotelu Jugoslavija, momentalno je jasno zašto je on vremenom postao sinonim za luksuz i tradiciju. Besprekorna usluga i sjajna lokacija samo su neke od prednosti koje omogućuju gostima da svaki trenutak provedu u potpunoj relaksaciji, a pogled na panoramu Starog grada će bez sumnje osvojiti srce svakog gosta.

Gostima hotela je na raspolaganju restoran sa konceptom švedskog stola, dizajniran tematski, sa prepoznatljivim  i autentičnim stilom. Brojni atraktivni sadržaji koji okružuju Garni hotel Jugoslavija zasigurno će ispuniti vaša – možete da birate između čak sedam restorana, a na raspolaganju su vam i frizersko-kozmetički salon, Rent-a-Car, auto-perionica i parking, dok se u okviru kompleksa nalazi se i čuveni Grand Casino Beograd.

Ukoliko vam je neophodan prostor za vaše poslovne ili privatne događaje, koji neguje tradiciju, ne propustite priliku da obeležite važne trenutke u čuvenom Garni hotelu Jugoslavija!

Galerija sale Hotela Jugoslavije

Lokacija

Proverite raspoloživost sale u Hotelu Jugoslavija

POZOVITE ODMAH

062 262 212

Online rezervacije