Hotel Majestic

Hotel Majestic

Obilićev Venac 28 , Beograd

Rezervišite vaše mesto u hotelu Majestic

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

Vreme je da organizujete i proslavite venčanje, veridbu, krštenje, rođendan ili bilo koji drugi važan datum kako dolikuje! Grandiozan i očaravajuć Majestic Hotel, baš kako mu ime kaže, tokom dugogodišnje tradicije je i više nego zaslužio svoje počasno mesto u samom srcu Beograda, ali i u vašem!

Majestic Hotel – neprikosnoven spoj umetnosti i istorije

Predivan simbol našeg glavnog grada, Majestic Hotel, proglašen je i istorijskom znamenitošću na teritoriji Beograda. Još od 1936. godine, Majestic Hotel i svečana sala kojom i te kako treba i može da se pohvali, prevazilaze sve evropske standarde kada je u pitanju arhitektura, istorija, primenjena umetnost, ali i sveobuhvatni magični osećaj koji svakog gosta uspešno podstiče da mu se vrati. Kao prva art deko zgrada na ovim prostorima, projektovana od strane arhitekte Milana S. Minića, prvog vlasnika hotela, predstavlja sve ono što želite od prostora za proslave bitnih događaja, ali i mnogo više od toga, pružajući savršenu dozu veličanstvenosti, kraljevskog luksuza, ugođaja i besprekorne usluge koje ćete se rado sećati.

Tradicija, elegancija i maestralnost na delu – Majestic Hotel

Sam centar pešačke zone postao je bogatiji u trenutku kada je more restorana, kafića i barova susreo talas veličanstvenosti kakav je Majestic Hotel. U neposrednoj blizini Majestic Hotel je okružen pravim vrednostima u vidu mnogih muzeja i znamenitosti. Glavna ulica Beograda, Knez Mihailova, nalazi se na svega par sekundi hoda od ovog neverovatnog hotela, dok je dodatnih nekoliko minuta potrebno da prošetate kako biste se našli u publici Narodnog pozorišta sa pozamašnim repertoarom i glumačkom postavkom, ili na Kalemegdanskoj tvrđavi, savršenom spoju prirode, istorije vredne prepričavanja mlađim generacijama, i uvek neophodne relaksacije. Jedinstven Majestic Hotel i svečana sala pružiće vam sve što želite, unutra, ali i izvan zidova ove građevine.

Majestic Hotel – prestiž kakav ste sanjali

Sa 83 sobe i 4 apartmana, Majestic Hotel idealan je za porodična putovanja, a posebno za sve goste koje poželite da ugostite uoči proslave za koju ste odabrali prostor ovog izuzetnog hotela. Svoju izvanrednost, Majestic Hotel, osim po već spomenutim parametrima koji se odnose na tradiciju koja traje, može da objasni i sa dve predivne prostorije, pažljivo osmišljenog enterijera i maksimalno obezbeđene funkcionalnosti za individualne potrebe i sve vrste proslava, a to su veliki salon i svečana sala. Veliki salon krase razne umetnine, kao i slike od velikog umetničkog značaja koje su po prvi put okačene na zidove davne 1936. pri osnivanju hotela, i još uvek čine njegov neizostavan i upečatljiv deo. Ukoliko biste morali samo jedan sinonim da izaberete za Majestic Hotel, to bi sigurno bila prefinjenost, bogata u svojoj osnovi i za par stepenika pozicionirana više od bilo kog drugog hotela. Takođe, jedan od zanimljivih, tradicionalnih pristupa kojima Majestic Hotel može da se pohvali jeste i čuveni tatar biftek pripremljen direktno na stolu gostiju, radi potpunog užitka u celom procesu pripreme hrane specijalno za vas, i sa potpunim razbuđivanjem svih čula na umu. U kuhinju i recepture koje oduzimaju dah zaljubiće se svako, već na prvi zalogaj, ali i svaki naredni.

Magični događaji zaslužuju magična mesta za proslavu – Majestic Hotel

Majestic Hotel u svojoj ponudi ima veliki salon sa 200 dostupnih mesta koja spremno i sa zadovoljstvom očekuju sve goste koji budu nezamenljiv deo vaših proslava, nezavisno od vrste povoda koji je u središtu događaja. Majestic Hotel i svečana sala čine još jedan tandem usko povezan – sve zarad ostvarenja vaših najmaštovitijih snova, na jednom mestu! Prvenstveno namenjena za bajkovita venčanja, svečana sala ima kapacitet od 150 mesta, a održava izuzetno visok standard po pitanju kvaliteta usluge, hrane, ali i kompletnog doživljaja koji će obeležiti ovaj važan dan i kome ćete i vi i gosti jednoglasno odgovoriti: „DA!“.

Majestic Hotel – centar zbivanja svetske elite

Osim po nesvakidašnjoj i izrazito ljubaznoj ugostiteljskoj referenci, Majestic Hotel može da se pohvali i time što je dugi niz godina centar za okupljanje elite iz celog sveta. Zapravo, imao je veliku čast da ugosti čak i ikone poput predivne Elizabet Tejlor, davne 1963. godine, kao i mnoge poznate timove iz oblasti sporta.

Splet gastronomskih ukusa koji ostavlja bez teksta – Majestic Hotel

Danas, Majestic Hotel, iako renoviran i za nijansu modernijeg karaktera, bar kada je u pitanju osvežen jelovnik koji prati sadašnje doba, ali i čuva tradiciju, u svojoj ponudi ima baš sve što vam je potrebno da proživite trenutna i započnete nova poglavlja u svom životu. Širok dijapazon jela i pića iz svih delova sveta, svih nacionalnosti i egzotičnih, ali i tradicionalnih ukusa, nalazi se upravo ovde, u ambijentu raskošnog hotela kakav je Majestic Hotel. Prepustite nam organizaciju svih događaja, jer naše bogato iskustvo, znanje i svakodnevna želja da prevaziđemo dosadašnji uspeh učiniće svaki događaj u ovom hotelu vrednim pamćenja i sećanja sa osmehom na licu.

Majestic Hotel – ispunite sve fantazije na jednom mestu

Svaki projekat najpre nastani našu maštu u vidu ideje, potom dobija svoj oblik u realnosti – upravo za to vam je potrebna besprekorna organizacija kakvu nudi Majestic Hotel! Svaku izmaštanu fantaziju ili snove koje ste ikad imali za proslave poput venčanja, rođenja deteta i drugih, ostvarićemo u potpunoj koordinaciji sa vama i prema vašim smernicama koje će nam biti polazna tačka, ali i inspiracija za sve što sledi uoči važnog datuma koji ste izabrali za organizaciju željenog događaja. Dopustite i sebi i svojim gostima da osetite sve čari koje Majestic Hotel nastoji da ponudi u svakom trenutku dana ili večeri nezavisno od godišnjeg doba. To su pažljivo kreiran jelovnik, hrana koja se topi u ustima i predstavlja idealan “šlag na torti“ svake proslave, najljubaznija usluga i enterijer koji očarava svaki put kao da je prvi.

Rezervišite Majestic Hotel za narednu proslavu već danas!

Savršeno ušuškan u centru dešavanja Beograda, Majestic Hotel je blizu Skadarlije, Savamale, Trga Republike, kao i dveju reka Save i Dunava. Dakle, jedno je sigurno – Majestic Hotel i svečana sala su idealan izbor za sve vrste proslava i važnih događaja za koje je važno da proteknu u najboljem redu, ali i više od toga – da prevaziđu očekivanja, najluđe snove i postave standard za sve što predstoji u budućnosti. Nađimo se na mestu novih početaka, dobrodošli u Majestic Hotel!

Video galerija Hotel Majestic

Galerija Hotela Majestic

Lokacija

Proverite raspoloživost sale u hotelu Majestic

POZOVITE ODMAH

062 262 212

Online rezervacije