Hotel Metropol

Hotel Metropol

Bulevar kralja Aleksandra 69 , Beograd

Rezervišite salu u Hotelu Metropol za vašu proslavu

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

O Hotelu Metropol

Metropol Palace svojom pojavom, enterijerom i besprekornom uslugom, slikovito predstavlja oličenje luksuza i elegancije na jednom mestu.

Neverovatni apartmani, koji u potpunosti pravdaju kraljevski ugođaj ove “palate“, svojim gostima pružaju uvek nova i nezaboravna iskustva – bilo da su kao svetski putnici rezervisali apartman na više noći, ili odlučili da priušte sebi bar jednu noć sa daškom luksuza u sopstvenom gradu.

Sa ukupno 198 predivnih soba za goste i 38 apartmana, među kojima je i predsednički apartman, salom za organizaciju važnih događaja, poslovnim prostorom za konferencije i fine dining restoranom, Metropol Palace sadrži sve što vam je potrebno za ugođaj kome nijedan hotel ne može da parira.

Takođe, 25 metara dugačak bazen, sauna, đakuzi, teretana, parno kupatilo i 6 različitih soba za spa tretmane, pružiće vam sve što želite od odmora i bega od svakodnevnih aktivnosti, pa i više od toga!

Metropol Palace je mesto u kakvom zaslužujete da provedete najlepše trenutke – ne samo pri prvoj poseti, već i svakoj narednoj!

Doček Nove godine u hotelu Metropol Beograd

Kada pomislite na glamur, eleganciju i nezaboravnu atmosferu za doček Nove godine, hotel Metropol Beograd je prva destinacija koja dolazi na pamet. Ovaj istorijski hotel, koji je tokom godina ugostio mnoge svetske zvezde, svake godine priređuje gala veče za pamćenje.

Sjajno osvetljenje, luksuzno dekorisane sale, živa muzika i vrhunska gastronomska ponuda čine da svaki trenutak u Metropolu bude poseban. Ples pod zvezdama, šampanjac u ponoć i prvi ples u Novoj godini sa pogledom na osvetljenu Crkvu Svetog Marka i Tašmajdanski park čine ovu noć magičnom. Ako želite da dočekate Novu godinu u stilu i da to bude noć koju ćete dugo pamtiti, hotel Metropol Beograd je pravi izbor za vas.

Galerija Hotela Metropol

Lokacija

Proverite raspoloživost sale u Hotelu Metropol

POZOVITE ODMAH

062 262 212

Online rezervacije