Hotel Metropol

Hotel Metropol

Bulevar kralja Aleksandra 69 , Beograd

Rezervišite salu u Hotelu Metropol za vašu proslavu

REZERVIŠITE ODMAH

062 780 100

O Hotelu Metropol

Metropol Palace svojom pojavom, enterijerom i besprekornom uslugom, slikovito predstavlja oličenje luksuza i elegancije na jednom mestu.

Neverovatni apartmani, koji u potpunosti pravdaju kraljevski ugođaj ove “palate“, svojim gostima pružaju uvek nova i nezaboravna iskustva – bilo da su kao svetski putnici rezervisali apartman na više noći, ili odlučili da priušte sebi bar jednu noć sa daškom luksuza u sopstvenom gradu.

Sa ukupno 198 predivnih soba za goste i 38 apartmana, među kojima je i predsednički apartman, salom za organizaciju važnih događaja, poslovnim prostorom za konferencije i fine dining restoranom, Metropol Palace sadrži sve što vam je potrebno za ugođaj kome nijedan hotel ne može da parira.

Takođe, 25 metara dugačak bazen, sauna, đakuzi, teretana, parno kupatilo i 6 različitih soba za spa tretmane, pružiće vam sve što želite od odmora i bega od svakodnevnih aktivnosti, pa i više od toga!

Metropol Palace je mesto u kakvom zaslužujete da provedete najlepše trenutke – ne samo pri prvoj poseti, već i svakoj narednoj!

Galerija Hotela Metropol

Lokacija

Proverite raspoloživost sale u Hotelu Metropol

POZOVITE ODMAH

062 780 100

Online rezervacije