Hotel Radisson Blu

Hotel Radisson Blu

Bulevar vojvode Mišića , Beograd

Rezervišite salu u Hotelu Radisson Blu za vašu proslavu

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

O Hotelu Radisson Blu

Na obali reke Sava, luksuzni Radisson Collection Hotel je nezaobilazna stanica za sve ljubitelje moderne estetike i vrhunskog komfora, u kombinaciji sa šarmantnim elementima istorijske prošlosti zgrade koja je preuređena upravo u ovaj hotel.

Glamurozan i moderan stil Radisson Collection Hotela će vas osvojiti pri samom ulasku u glavno predvorje i budite sigurni da će vas lepota enterijera pratiti na svakom koraku. Kvalitet soba i luksuz kojim odišu premašiće očekivanja, i zato ne morate da brinete da li će vaši standardi biti zadovoljeni.

Radisson Collection Hotel predstavlja pravu oazu mira i relaksacije za svoje goste, kojima su na raspolaganju fitnes-centar, hemijsko čišćenje, kao i sale za venčanja i sastanke.

Bilo da ste radoznali avanturista koji želi da istraži sve adute Beograda, ili profesionalni tim kome je neophodna prostrana konferencijska sala – posvećeni tim Radisson Collection Hotela spreman je da realizuje svaki događaj, uz obavezne detalje koji svaku priliku pretvaraju u nezaboravan užitak. Sale za sastanke opremljene su najnovijom tehnologijom, brzim internetom i mogu ugostiti do 225 ljudi.

Osetite magiju Radisson Collection Hotela “iz prve ruke” i priredite sebi, ali i drugima savršeno organizovanu i elegantnu proslavu ili važan događaj. Rezervišite salu ovog hotela već danas!

Galerija Hotela Radisson Blu

Lokacija

Proverite raspoloživost sale u Hotelu Radisson Blu

POZOVITE ODMAH

062 262 212

Online rezervacije