Kafana Ambasada Beograd

Info i besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Kafana-Ambasada-Beograd-Logo

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Radno vreme: Ponedeljak-Nedelja 22h-04h
Adresa: Resavska 24, Beograd

Program kafane Ambasada Beograd

Pozovite nas za aktuelni program

O Kafani Ambasada

Nedaleko od najviše zgrade Beograda – Beograđanke na adresi Resavska ulica 24 nalazi se nova moderna kafana – Kafana Ambasada! Ono što je karakteristično za ovo mesto je to što je ova kafana pogodna za sve prilike, a ambijent koji je spoj tradicionalnog i modernog će Vas naterati da se zaljubite na prvu posetu. Raznovrsni muzički repertoar okuplja ljude različitih profila, što garantuje odličan provod.

Ljubazno osoblje, veliki izbor izvanrednih pića, profesionalna usluga samo su neke od mnogobrojnih stvari koje krase novo mesto u gradu i u koje su svi dobrodošli. Kafana Ambasada osmišljena je tako da okupi dobro društvo koje će popiti po koju i uživati u muzici, igri i sjajnoj atmosferi.

Radno vreme kafane Ambasada je sedam dana u nedelji od 22h pa sve do 4 sata iza ponoći, gde će naši gosti moći da uživaju u najlepšim hitovima.

Rezervišite svoje mesto na telefon 062/780-300.


Galerija kafane Ambasada

Podeli sa prijateljima

Kako do kafane Ambasada?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Resavska 24, Beograd, kafana Ambasada Beograd
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij