Karbon Event Centar

Karbon Event Centar

Severni bulevar 6A , Beograd

Rezervišite Karbon Event Centar za vašu proslavu

REZERVIŠITE ODMAH

062 780 100

O Karbon Event Centru

U potrazi ste za idealnim prostorom za organizaciju različitih vrsta događaja? Niste sigurni da će se odabrani prostor uklopiti sa temom vaše proslave? Budite bez brige, Karbon event centar može da odgovori na sve vaše zahteve!

Ovaj moderan multifunkcionalni prostor smešten je u ulici Severni bulevar 6a, nadomak centra grada. Karbon event centar vrši organizaciju svih vrsta proslava – venčanja, poslovnih događaja, tematskih žurki, snimanja spotova, kulturno-umetničkih manifestacija, modnih revija i svega što zamislite!

Minimalistički dizajn prostora obezbeđuje funkcionalnost i prilagodljivost prema vašim zahtevima. Karbon event centar svojim neutralnim tonovima i materijalima pruža mogućnost dekoracije i brendiranja prostora po potrebama klijenata.

Kada je reč o tehničkim specifikacijama, Karbon event centar raspolaže kvadraturom od 380m2 kapaciteta do 250 sedećih mesta (bioskopski tip), a 400 mesta za koktel varijantu. Uređen je u skladu sa svim zakonskim propisima, sa najsavremenijom opremom protivprovalne i protivpožarne zaštite. Ozvučenje je na najvišem nivou sa 8 zvučnika u sali i 7 ambijentalnih, a osvetljenje je uređeno po principu LED šinskih reflektora. Posebna pažnja je posvećena klimatizaciji i ventilaciji prostora, tako da temperatura u sali uvek bude prijatna i vazduh prijatan i nezadimljen.

Gostima je na raspolaganju kompletan inventar Karbon event centra, uključujući i banket pravougaone i okrugle stolove i stolice, kao i barske stolove i stolice. U sklopu Karbon event centra nalazi se veliki ulazni hol sa garderobom, sala od 360m2 sa šankom, toaleti (muški, ženski, za invalide), kuhinja, privatni apartman i servisne prostorije. Kompletan prostor prilagođen je i osobama sa invaliditetom, i obezbeđuje besplatan javni parking za 100 vozila u neposrednoj blizini.

Karbon event centar pruža mogućnost samo iznajmljivanja prostora i uređivanje istog u sopstvenoj režiji, kao i kompletnu organizaciju događaja, bilo da ste pravno ili fizičko lice. Uverite se u profesionalnost našeg tima i kontaktirajte nas!

Galerija Karbon Event Centra

Lokacija

Proverite raspoloživost sale u Karbon Event Centru

POZOVITE ODMAH

062 780 100

Online rezervacije