Kasina bar Beograd

Besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Kasina-bar-Reserve-logo

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Adresa: Terazije 25, Beograd

Program Kasina bar-a

Pozovite nas za aktuelni program

O Kasina bar-u

Kasina bar je smešten u srcu Beograda pored istoimenog hotela. Nalazi se u samom centru grada, preko puta Terazijske česme koja je izgrađena u XIX veku. Svoju reputaciju, brend i stalne goste Kasina je stekla kao pivnica, što je do skoro i bila.
Shodno vašim zeljama i sve većoj poseti odlučili smo da ovaj prelepi kutak Beograda prilagodimo modernim tokovima,kroz renoviranje i modernizovanje prostora. Zadržavanjem starih slika Beograda i sada već tradicionalnim služenjem točenog piva zadrzali smo svoju autenticnost i tradiciju.
U ponudi lokala imamo baštu, koja radi tokom celog dana i noći. Lep pogled i stalna cirkulacija ljudi daje Vam mogućnost da osetite puls Beograda.
Noću se ovo mesto transformiše u pravu oazu zabave, lagodnosti i pruža Vam potpun ugođaj. Svake večeri organizujemo žive svirke na kojima nastupaju poznati gradski bendovi kako bi gosti pored velikog izbora piva i povoljnih cena mogli da uživaju u dobroj atmosferi.

Podeli sa prijateljima

Navigacija i mapa

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Terazije 25, Beograd, Kasina bar
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):

 
Prikaži
Sakrij