Brankow

Brankow

Crnogorska 12 , Beograd

Rezervišite vaše mesto u klubu Brankow

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

O klubu Brankow

Na Savamali koja je već neko vreme poznata kao party zona Beograda, nalazi se jedan od najboljih prestoničkih klubova. Brankow Bar Udruženje Građana, već nekoliko sezona predstavlja meku za one koji vole sofisticiran provod, te tako uvek možete videti gužvu već na stepenicama ispred.

Bar se nalazi maltene u samom mostu, a može se pohvaliti i time da je za njeov avangardni izgled zaslužan legendarni arhitekta Đorđe Gec, koji je nedavno preminuo.

U Brankow baru možete očekivati odlične DJ-eve, ali i poneki bend – ovde su nekoliko puta svirali Vampiri, a ko ne voli Vampire?

Ako želite da vidite nešto tipično beogradski, a da nisu ni splavovi ni studentski rok klubovi, već nešto totalno drugačije – dođite u Brankow. Klub se nalazi u Crnogorskoj 12, a ako niste raspoloženi za klabing, svratite ovde na kaficu preko dana.

Što se tiče rezervacija, bolje je da ih imate, jer klub ume poprilično da se napuni.

Spremite se da vidite Beograd u potpuno drugom svetlu.

Svideće se onima koji: Ne žele da idu na narodnjake, ali opet žele klub pun lepih devojaka i odličnog enterijera i atmosfere, onima koji su gotovili elektro, fank, ali i beogradski rok – Idole, Vamprire, Šarla i EKV, onima koji sebe smatraju globtroterima i koji su navikli na visoke standarde

Nije za one koji: Bi rađe na narodnjake, mrze gužvu (ali onda mogu da dođu preko nedelje), ali ovo je bar koji se manje-više svima dopadne.

Galerija kluba Brankow

Lokacija

Vaše mesto u klubu Brankow vas čeka

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

Online rezervacije