Klub Brankow Beograd

Info i besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Klub-Brankow-Reserve-Logo

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Adresa: Crnogorska 12, Beograd

Program Brankow-a

Četvrtak
***RnB Thursday's Delight*** DJ BYP & Arhitect
Petak
***House Party*** Lady Dee, Peppe i Miloš Starčević
Subota
Danijel Čehranov, Goran Starčević i Dooshan

O Brankow-u

Na Savamali koja je već neko vreme poznata kao party zona Beograda, nalazi se jedan od najboljih prestoničkih klubova. Brankow Bar Udruženje Građana, već nekoliko sezona predstavlja meku za one koji vole sofisticiran provod, te tako uvek možete videti gužvu već na stepenicama ispred.

Bar se nalazi maltene u samom mostu, a može se pohvaliti i time da je za njeov avangardni izgled zaslužan legendarni arhitekta Đorđe Gec, koji je nedavno preminuo.

U Brankow baru možete očekivati odlične DJ-eve, ali i poneki bend – ovde su nekoliko puta svirali Vampiri, a ko ne voli Vampire?

Ako želite da vidite nešto tipično beogradski, a da nisu ni splavovi ni studentski rok klubovi, već nešto totalno drugačije – dođite u Brankow. Klub se nalazi u Crnogorskoj 12, a ako niste raspoloženi za klabing, svratite ovde na kaficu preko dana.

Što se tiče rezervacija, bolje je da ih imate, jer klub ume poprilično da se napuni.

Spremite se da vidite Beograd u potpuno drugom svetlu.

Svideće se onima koji: Ne žele da idu na narodnjake, ali opet žele klub pun lepih devojaka i odličnog enterijera i atmosfere, onima koji su gotovili elektro, fank, ali i beogradski rok – Idole, Vamprire, Šarla i EKV, onima koji sebe smatraju globtroterima i koji su navikli na visoke standarde

Nije za one koji: Bi rađe na narodnjake, mrze gužvu (ali onda mogu da dođu preko nedelje), ali ovo je bar koji se manje-više svima dopadne.


Galerija kluba Brankow

Podeli sa prijateljima

Kako do Brankow-a?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Crnogorska 12, Beograd, klub Brankow
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij